2777
2789
عنوان

دانشگاه تهران مرکزی خوبه؟

17244 بازدید | 19 پست

رشته مدیریت دانشگاه تهران مرکز قبول شدم(آزاد)اما خیلیا میگن خوب نیست
چطوره از نظر شما
رنکینگ بالایی داره دومین دانشگاه ازاد کشوره و بین ده دانشگاه برتر کشوریم هست اما چرا خیلیا میگن بده؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما حقوق اومجا خوندید؟ من مدیریت بازرگانی قبول شدم

نه ولی بین دوستانم بودن

به این چیزا فکر نکنید دانشگاه معتبریه مثل تمام واحدهای آزاد مراکز استان ها خیالتون راحت

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
نه ولی بین دوستانم بودن به این چیزا فکر نکنید دانشگاه معتبریه مثل تمام واحدهای آزاد مراکز استان ها ...

اوکی ممنونم
راستش تو پیج اینستاگرام خود دانشگاه اونقدر کامنت منفی دیدم زیرش ک کلا پشیمون شده بودم  

علوم تحقیقات و تهران مرکز و تهران شمال عالین

شاید نسبت به سراسری مثلا میگن خوب نیس، ولی عالین این دانشگاها  خیلی از اساتید دانشگاه تهران و بهشتی تو این دانشگاهایی که گفتم تدریس میکنن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
واو چه رشته ای؟

علوم پایه بود

الانم یه سمت خیلی بالایی تو یه شرکت بزرگ و معتبر داره 

مخ بود پسره 

دکتر گیو شریفی هم دوره عمومی پزشکیش رو دانشگاه ازاد خونده بود تخصص شهید بهشتی الانم استاد بیمارستان لقمان هست 

علوم تحقیقات و تهران مرکز و تهران شمال عالین شاید نسبت به سراسری مثلا میگن خوب نیس، ولی عالین این د ...

واقعا؟
خیالم راحت شد
اونقد بد شنیدم این دو روزه ازش که کلا پشیمون شده بودم  

واقعا؟ خیالم راحت شد اونقد بد شنیدم این دو روزه ازش که کلا پشیمون شده بودم    

من خودم آزاد اطراف تهران خوندم ولی بشدت راضی بودم، بهترین استادا رو داشتیم

خیلیاشون در حد استادای سراسری بودن،ولی به دلیل سختگیری ها و سنگ هایی که میندازن جلو پاشون نتونسته بودن تو دانشگاه سراسری تدریس کنن،اومده بودن آزاد تدریس میکردن چون شرایط گزینشش راحتتره

حتی یکی دو تا از استادامون از کشورای دیگه ازشون دعوت شد رفتن برای تدریس

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید