2777
2789

تقریبا بچه ها میدونید  که من مبتلا ب سرطان خون هستم و هپاتیت خود ایمنی 

حالا 

این وسط ی خواستگار دارم دوست داییم خیلی سمج میگه من میخوام ....... 

هرچی بابام بهش گفت حوصله نداره و شرایط خانوادمون را زیر بار نمیره 

الان اومدم خونه عمم ولی داییم زنگ زده میگه ی چیزی خودت بهش بگو تا بره 

😒😒😒😒😒😒

من الان دنبال درمان نمیرم آخه ازدواج. ....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شرایطتون اطلاع داره؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از شرایطتون اطلاع داره؟

بعله 

مگه ترحم نیست . من واقعا خودمم زندگیم ریخته بهم الان آخه مادرم ی جور ناراحته 

بابام ی جور 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
بگو فعلا میخوام‌رو درمانم تمرکزکنم.

من میگم ترجمه دلش سوخته 😧😧😧😧😧

وگرنه با موقعیت خوب تقریبا همه جوره خوب دختر بدلش زیاد هست سالم 

من موهام را هم پسرونه زدم 

ی وقت درمان موهام هم بریزه  برا ی پسر اول جوونی  سخته 

این تو کت من نمیره😳😳😳

خواستگار سمج😊😊😊😊 مثل تو رمان هاست

سمج که هر روز بیاد ن عزیز دلم مثلا ب داییم گفته بزارین  چند وقت آشنا بشیم  یا ب بابام گفته 

درصورتی که من الان ب مرگ فکر میکنم تا ازدواج  . 

قبلا هم من تاپیکش را زدم .

نمیدونم شاید ترحم هست

دلوینت چرا دنبال درمانت نیستی اونشب تاپیکت قفل  بود نشد بپرسم

تهش چی زجر کشیدن خانوادم 😞😞😞😞😞😞

بعله  مگه ترحم نیست . من واقعا خودمم زندگیم ریخته بهم الان آخه مادرم ی جور ناراحته  بابا ...

بنظرم اینکه ترحم هست یا نه رو شما نمیتونی با یه درخواست تشخیص بدی،اگه کلا قصدتون ازدواج نیس که تکلیفش مشخصه،اگه خوشتون اومده و شک دارین بهتره با یه مشاور صحبت کنین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست