2777
2789
۲۰۶صندوقدارم یکساله هست؟ دنا رو میدونم این چی؟

نه ۳ ماهه بودش این..

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نه اصلا اکن ۴ هار تارو نوشته بود تحویل ۳ ماهه بقیشو نوشته بود تحویل ۱۲ ماهه... خودشم ۳ ماهه هاا قیم ...

اون ۳ ماهه ها چ ماشینی بودن؟بعد یه سوال شوهرم یه ماشین بنامش هست ولی من نه میتونم ثبت نام کنم؟گواهینامه ندارم ولی

نه اصلا اکن ۴ هار تارو نوشته بود تحویل ۳ ماهه بقیشو نوشته بود تحویل ۱۲ ماهه... خودشم ۳ ماهه هاا قیم ...

آره دیگه منم مشکلم اینه هرچی سال بعد گرون تر بشه باید پولشو بدیم

خدایا شکرت
2804

من دیشب فهمیدم میشه ثبت نام کرد اولش ۲۰۶ sd ثبت نام کردم داداشم زنگ زد که چرا اینکارو کردی برو عوضش کن خلاصه رفتم زدم ۲۰۶ هاچ بک چهار بار عوضش کردم بعد فهمیدم اصلا این جزو تحویل فوری ۳ ماهه ها نبوده خدارشکر رفتم سایت و چک کردم میخاستم زنگ پشتیبانی بزنم بحشنامشو دیوم اینجوریه به بدبختی عوضش کردم زدم ۲۰۶ sd یعنی پدرم در اومد-_-

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
اون ۳ ماهه ها چ ماشینی بودن؟بعد یه سوال شوهرم یه ماشین بنامش هست ولی من نه میتونم ثبت نام کنم؟گواهین ...

نه فک کنم یکی دیگه از شرایطش داستن گواهی...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
2805
اون ۳ ماهه ها چ ماشینی بودن؟بعد یه سوال شوهرم یه ماشین بنامش هست ولی من نه میتونم ثبت نام کنم؟گواهین ...

۲۰۷ ،۲۰۶ sd، پارس بنزینی ، 

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
2801