2777
2789
عنوان

مامان های شاغل کمک

1245 بازدید | 20 پست
من نینیم 6 ماهشه.میخوام برم سر کار و مجبورم 8 ساعت بزارمش پیش مامانم.حالا نمیدونم برنامه ی غذاییش را چه کار کنم؟لطفا راهنمایی منید تو این مدت چی بدم بخوره؟شیر خودمو میخوره.
ستاره شب جان من هم دخملم شش ماهش شد گذاشتم پیش مامانم و رفتم سرکار
شیر خودمو می دوشیدم تا یه سال و براش میذاشتم . دکتر گفت ندوش ضعیف می شی و می تونی شیرخشک براش بذاری ... فرنی ،حریره و سرلاک هم شروع شده بود مامانم بهش می داد ....سوپ هم ظهرها ... ساعت سه هم خودم میومدم دیگه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نی نیم شیرخودم رو میخورد.. روزی 100 تا 150 سی سی از شیر خودم میزاشتم مامان بهش میدادن... البته چون فریز هم کرده بودم اگه باز هم تمایل به خوردن شیر داشت از اونا مامان بهش میدادن ولی معمولا همین مقدار رو بیشتر نمیخورد...
هفته هایاول فرنی ساده و حریره بادام و سرلاک... تا کمکم بعد از یه هفته سوپ ساده براش شروع شد و کم کم غذاش رو متنوعتر کردیم.
هر کدوم بری خودت و نی نیت بهتره عزیزم... مطمئنا چون هر دو مامان بزرگن به نوشون می رسن ولی باز هم شرایط خودت و مامانا رو در نظر بگیر ببین کدوم هم برای خودت هم برای نی نی راحت تره هم از لحاظ روحی و هم ازلحاظ رسیدگی.... من خودم مامان خودم رو ترجیح میدم چون هم جوون ترن هم دخترم تک نوست و مامان خیلی دوستش داره.. هم با مامان خودم راحت ترم و اگه چیزی درموردغذا یا تربیت بچم باب طبعم نباشه راحت به مامان میگم و بنده خدا مامانم هم همیشه سعی میکنه نظراتمون رو رعایت کنه... واقعا خدا خیرشون بده
منم از 4 ماهگی رفتم سرکار
از 5 ماهگی سرلاک فرنی حریره بادوم دادم
الانم سوپ رو شروع کردم
5.5 شه
شیرخودمم میدوشم

الان هم بهش آب لیمو شیرین میدم
اما نمیدونم درسته یا نه ؟و
آب میوه چی بدم دوستان اگر میدونن منم راهنمایی کنن
مممممممممرسی
و خدایی که در این نزدیکیست....
منم از 6 ماهگی گذاشتمش خونه.ولی بعد از اون دیگه تمایل به شیر خوردنش کم شد تا شیرم هم به همون نسبت کم کم کاهش پیدا کرد تا اینکه مجبور شدم شیر خشک بدم.که بدتر شد دیگه رسما شیر خوردن را تعطیل کرد.حالا تو سعی کن شیرت را اداره 3 بار بدوشی تا خدای نکرده خشک نشه......غذا هم متنوع بده همش سوپت را تنوع بده تا خسته نشه...و غذا را خوب بخوره.فرنی و حریره بادوم روزی 2 وعده فراموش نشه..
عشق من سامیار و سایدا
من خودم از 6 ماهگی دخترم اومدم سرکار. براش شیر میدوشیدم و می زاشتم خیلی سخت بود ولی خوب اینکار رو می کردم حدود 350 سی سی می دوشیدم. وقتی یه کم بزرگتر شد شیر خشک هم کمکی می دادم بهش. فرنی و حریره بادوم سرلاک هم می دادم میگذره . اگه مامانت بتونه خیلی خوب ازش نگهداری کنه مشکلی پیش نمی یاد.
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
2810