2777
2789
عنوان

خانمای بلا ملا وباسیاست بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
اتفاقا برعکس در طول زندگی باید عاشقشون کنید

بالاخره قبلش باید ی علاقه ای باشه که ازدواج کنی .. اومدیمو بعد ازدواج عاشقت نشد کی پاسخگوعه؟؟😐

وقتی یه ادم ازدواج میکنه به این معناس ک میخاد زندگی عاشقونش رو شروع کنه ن اینک تازه بشینه طرف رو عاشق خودش کنه 😐😑

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره قبلش باید ی علاقه ای باشه که ازدواج کنی .. اومدیمو بعد ازدواج عاشقت نشد کی پاسخگوعه؟؟😐 وقت ...

خوب بله باید شیفتگی هم قبل ازدواج باشه.نمیشه مثلا از یکی بدتون بیاد یا حسی نداشته باشین بعد عاشقش کنین.

ولی کلا اون حس دوست داشتن قبل ازدواج اگر تلاشی برای حفظش نکنین رو به سردی میره مثل همه زوجهایی که اول عاشقن و بعد چند وقت یهو به خودشون میان میبینن از هم کلی دور شدن 

ولی اگر با رفتاراتون عاشقش کنید یه وابستگی عمیقی ایجاد میشه که به این راحتی از بین.نمیره

خوب بله باید شیفتگی هم قبل ازدواج باشه.نمیشه مثلا از یکی بدتون بیاد یا حسی نداشته باشین بعد عاشقش کن ...

اره دقیقا قبل ازدواج باید علاقه وجود داشته باشه و در طول زندگی اون عشق رو باید حفظ کرد و یا حتی بیشترش کرد ..نه اینک تازززه بعد ازدواج شروع کنی طرف رو عاشق خودت کنی ...

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
ن یکساله ازدواج کردم راستی اقا منومیخوادببره خونه پدرش زندگی کنم اونجا چجوربرخورد کنم 

خونه خودتی پس .خوب اگه نمیخوای نرو چون سخته مادر شوهرا یکم حساسن دیگه 

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
ن خب دیگه مجبور شدم برم مادرشوهرم اژدها تشریف دارن کاملا شوهرم ب حرفشه

جدا یا باهم کلان تویه خونه .اگه واحدی باشه ک  بهم کار ندارین اصلا نذار بین تو مامانش انتخاب کنه .هروقت مادر شوهرت اذیتت کرد بعد این که شوهرت اومد تو زود تر امار بده بپر بغلش یکم گریه کن مادرش اینتوری میشه بده .بگو عزیزم مگه من جز تو کیو دارم ک توهم پشتم نیستی 😂

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
جدا یا باهم کلان تویه خونه .اگه واحدی باشه ک  بهم کار ندارین اصلا نذار بین تو مامانش انتخاب کنه ...

آخ عزیزم چی بگم گاهی با خودم میگم همه مشکل دارن فقط من نیستم نمیدونم براهین شوهر میشه راهکاری داد ک انسان بشه وبیادسمت خودم اخه خیلی بی سیاستم