2777
2789
عنوان

اگه شقاق یا بواسیر داشتید بیاین یک لحظه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 42 پست
اره اگه خون بیاد فیشره..اگه از مقعدت یه چیز کوچیک عین بادکنک بزنه بیرون این میشه بواسیر

معذرررررت میخوااااام جلوی مقعدم یک چیزی هست والا دوتا  دکتر معاینم کردن نگفتن بواسیره ولی 

من رفتم دکتر یه پماد داخلی داد گفت زخم شده انتهای رودت

مرسی از کمکت

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرررررت میخوااااام جلوی مقعدم یک چیزی هست والا دوتا  دکتر معاینم کردن نگفتن بواسیره ولی

خب حتما دکترا اسمشو چیز دیگه میگن

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
ببخشید میپرسم از کجا باید بفهمم شقاق دارم روم نمیشه برم دکتر، یه مدته زخم دارم همراه دفع هم یه مقدار ...

آره شقاق مقعد و اگر درمان نشه  کم کم زایده های گوشتی میزنه که وضعیت رو بدتر میکنه پیشنهاد من اینه که به طور جدی و به دور از خجالت هنوز که اولشه تحت درمان قرار بگیری 

با معاینه‌؟ گفت من معاینه  کرد گفت فیشر بدون تگه دپانتکس دادا

نه معاینه نکرد عمومی بود مرد بود

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
آره شقاق مقعد و اگر درمان نشه  کم کم زایده های گوشتی میزنه که وضعیت رو بدتر میکنه پیشنهاد من ای ...

معاینه فیزیکی داره؟😑

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
با معاینه‌؟ گفت من معاینه  کرد گفت فیشر بدون تگه دپانتکس دادا

نه من دپانتکس نداد فقط پماد داخلی وشیاف....من یبوست شدید داشتم ۱۰ روز مدفوع نکرده بودم فشار بهم اومد خونریزی کردم

گفت فیشره تگم نداره  حتی گفت زخمم نیست چمیدونم فقط نمیدونم شیاف بزارم یانه

خب نزار دیگه اون تجویز دکتر قبلی بوده وقتی دکتر جدید رفتی متخصص هم بوده ونگفته نزار شیاف

منو نکرد

اگه اینجوری باشه خوبه