قرص فری از فینیش بهتره ولی در کل تو قرصا فقط این دوتا ارزش خرید دارن ولی بشدت گرون شدن من فری ۱۰۰تای ...
نمک من پارسال۲۸۰ گرفتم امسال حتما ۵۰۰ شده.جلا دهنده تموم شده باید بگیرم هنو نگرفتم.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من هرروز با ماشین نمیشورم . هر بار که میشورم یه قرص مصرف میکنه دیگه. توی بسته هم فکر کنم ۴۲ تا قرص هست. البته تعداد مختلف داره. بسته های ۱۷ تاییشم هست بیشترشم هست
میگم شماهرروز بر استفاده روزانه ات ماشین روشن میکنی چن نفرس خوب تمیزمیشوره چ مارکیه هزینه چقدرش چقده
الجیه ۱۴نفره
نه هرروز استفاده نمیکنم ارزش نداره برا سه نفر همش باید خم و راست بشم سه تا بشقاب و دوتا قابلمه با دست میشورم مگه اینکه مهمون داشته باشم یا ظرفا تلنبارشذه باشن
خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
قرص میگن جلا دهنده نمیخواد نمکم نمیخواد اما در اصل میخواد.نمک و جلا دهنده هر دو سه ماه باید بریزی.بستگی به مقدار شستشو داره.خود ظرفشویی وقتی نمک یا جلا دهنده کم شه علامت میده دیگه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها