2777
2789
عنوان

نظر شما درموردش چیه؟!خیلی برام مهمه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 42 پست
یاد شهلا، مقر محمدخانی افتادم، خدا بیامرز اعدام شد شهلا خیلی قدیمیه، الان تو همدوره های ما هم نیست ...

مرسی که این همه تایپ کردی منم با شما موافقم ولی دوس داشتم اسم خودم شهلا باشه چون خیلی تکه برای همین نظرتون رو پرسیدم که اکثرا مخالف بودند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهلا اصلا خوب نیس😭

همه بهش میگن بمیرم برات شهلا😂😂😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مرسی که این همه تایپ کردی منم با شما موافقم ولی دوس داشتم اسم خودم شهلا باشه چون خیلی تکه برای همین ...

خواهش میکنم، دوست داشتم جوری توضیح بدم به کسی بر نخوره، چون آدم هایی که به خاطر اسمشون ضربه خوردن دیدم ، دیروز یکی تو نی نی سایت میگفت اسم دخترم رو میخوام رقیه بگذارم، واقعا دلم برای اون بچه سوخت، میشه تو مایه های سکینه الان، خوب بچه گناه داره، مهم تربیتش هست که باید علوی باشه وگرنه تو زندان و دادسرا پر از اسم های مذهبی که خلافکارن

اینا دیگه خیلی قدیمی هستن عمران خوبه باز ولی شهلا اصلا 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

واقعا شهلا نزار خوب نیست

خیلی اسمای تک دیگه هست بیشتر فکر کن

مثلا اگه تو مایه های شهلا دوست داری شیدا یا شمیم ،شبنم شراره خیلی قشنگ تره 

عمران هم واقعیت من خوشم نیامد

اسمای قدیمی که الان کمتر میزارن

مثلا کامران

سینا 

فرزین

آرش 

کامبیز 

سپهر

فرزاد