2777
2789
نه بابا فکر نکنم این باشه ماجرا باید بدتر باشه که نوشته سوتی شرم آور، ما خودمون اینقدر تو فیلم عروسی چرت و پرت گفتیم و مسخره بازی دراوردیم که فیلم بردار اصلاح کرد اصلا فیلم بردار تهد اخلاقی داره فی که راز وارکو امانت دار فیلم باشه اگه اینجوره فیلم بردارو باید سنگسار کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا اینا اکثرا مال چنل های تل گرامه.اون خامه هم ک میگین سوتی داده ک از سکس خبری نیست اون فیلمش متل چند ساله پیشه از ارایشش معلومه . بعدم مراسم عقد کنون بوده میکروفن دست عروس بوده. اینا ک اروم صحبت میکنن صداشون پخش میشه
لیلا حالا واقعا همچین ویدئویی وجود داره؟ دیدی؟
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
لینک یوتیوب را بذار بین کلمات یوتیوب فاصله بذار تا ارسال بشه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
این لینکی که گذاشتیکه رقص های مسخره و افتادن مادر دوماده