2777
2789
عنوان

Crp بالا در بارداری

5482 بازدید | 22 پست

سلام. نشونه چیه؟ جلوی crp دوتا مثبت گذاشته. علائم کردنا اصلا ندارم. آزمایش ادرارمم مشکلی نداره. خیلی نگرانم. شب نوبت دکتر دارم از استرس کلافم. آیا میدونین حاملگی مولار علائمش چیه؟ میترسم مولار باشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
من مادرم رماتیسم داشت بالا بود 

ممنون. علائم اولیه رماتیسم چیه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون. علائم اولیه رماتیسم چیه؟

بستگی داره به کدوم قسمت اسیب برسونه مال مادرم زده بود چشماش وقرمز شده بود چشماش ممکنه استخوان درد بیاره یا مشکلات دیگه استرس نداشته باش رماتیسم بیماری سختی نیس کنترل میشه انشالله چیزی نیس شاید کرونا گرفتی خوب شدی 

بستگی داره به کدوم قسمت اسیب برسونه مال مادرم زده بود چشماش وقرمز شده بود چشماش ممکنه استخوان درد بی ...

نمیدونم. خیلی استرس دارم. آخه تو نت خوندم خیلی چیزای بدی زده بود از حاملگی مولار تا سرطان و عفونت و مسمومیت بارداری. بعد ۲ سال یاردار شدم اونم پر از استرس

نمیدونم. خیلی استرس دارم. آخه تو نت خوندم خیلی چیزای بدی زده بود از حاملگی مولار تا سرطان و عفونت و ...

استرس نگیر قبل بارداری آزمایش ندادی؟فک کنم کرونا گرفتی هنوز اولاشه بازم استرس نگیر کروناهم باشه خوب میشی ضعف و خستگی داشتی از قبل یا بدون دلیل لاغر شی ؟

استرس نگیر قبل بارداری آزمایش ندادی؟فک کنم کرونا گرفتی هنوز اولاشه بازم استرس نگیر کروناهم باشه خوب ...

آزمایشات قبل بارداریمو چندماه پیش دادم و اقدام بودم

جدیدا ندادم

نمیدونم. برام دعا کن

به خدا توکل کن انشالله چیزی نیست اینترنتم سرچ نکن اصلا 

ممنون عزیزم. چشم. دعام کن امروز با خبر خوش از دکتر بیام

ممنون عزیزم. چشم. دعام کن امروز با خبر خوش از دکتر بیام

عزیزم میشه جواب منو بدید منم باردارم بعد دو تاسقط الان ازمایش دادن esr 1h خیلی بالا ۶۴بود وcrpهم مثبت الان نگرانم برای بچه خطرناکه مشکل شما چیشد؟

عزیزم میشه جواب منو بدید منم باردارم بعد دو تاسقط الان ازمایش دادن esr 1h خیلی بالا ۶۴بود وcrpهم مثب ...

عزیزم خدا حفظش کنه برات

دکترم گف تو بارداری طبیعیه. فقط تو نت چیزی نخون خیلی استرس میده. 

عزیزم خدا حفظش کنه برات دکترم گف تو بارداری طبیعیه. فقط تو نت چیزی نخون خیلی استرس میده. 

انشاءالله

سلامت. باشی گلم .دوتا قبلا سقط داشتم خیلی استرس میگیرم از هرچی آخه زده prcیعنی عفونت و التهاب بالا ای آس ار مهم نیست بیشتر سر این نگرانم .الان فکر کنم  شما بچه اتون‌به دنیا اومد؟یا هنوز باردارید؟

انشاءالله سلامت. باشی گلم .دوتا قبلا سقط داشتم خیلی استرس میگیرم از هرچی آخه زده prcیعنی عفونت و ال ...

خودمم همینطورم عزیزم ن باردارم و استراحت. تو نت کلا همه چی رو گنده میکنه اصلا سرچ نکن فقط از دکترت بپرس. برام دعا کن زودرس زایمان نکنم. لکه بینی دارم