2777
2789
عنوان

چجوری از ناامیدی در بیام

70 بازدید | 8 پست

از خودم نا امیدم حس میکنم اینهمه  گشتم نبود تلاش کردم نشد از این به بعدم هیچی  نمیشه دست شستم از امید به اینکه حالا  اگه دارم میرم فلان دوره نتیجه بده همش میگم عمرمو دارم هدر میدم   با این دوره ها  از اینا هم مثل قبلیا چیزی در نمیاد کلا  حالم خوب نیست  میگم که  کاملا از خودم ناامیدم از بس  دویدم و نشد 

دوره ی‌چی

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همه این حالات پیش میاد

منتها ارتباط قوی تر با خدا باعث میشه اون فرد تو این حالش نمونه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
برای همه این حالات پیش میاد منتها ارتباط قوی تر با خدا باعث میشه اون فرد تو این حالش نمونه

همچنان اون ناامیدی هست از دریچه ی اینکه تهش هیچی نمیشم به جهان نگاه میکنم چون واقعا نشد  دیدم که نشد 

همچنان اون ناامیدی هست از دریچه ی اینکه تهش هیچی نمیشم به جهان نگاه میکنم چون واقعا نشد  دیدم ک ...

دیدی که نشد؟!!

مگه الان به تهش رسیدی که بتونی درست قضاوت کنی؟؟

بعدم شاید یه جای تلاشت مشکل داره...

میگم اگه ارتباطتو با خدا عمیقتر کنی تو بدترین حالتا هم ناامید نمیشی....

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
از خدا  هیچ وقت ولی از خودم خیلی وقته ناامیدم آره تا تهش رفتم نشد دیگه

تو جزوی از خدا هستی دیگه. ما چیزی جدا از خدامون نیستیم که... ناامیدی از هرچیزی جنسش همون ناامیدی از خداست...

نه تهش مرگه. فقط وقتی مردیم میتونیم بگیم نشد نرسیدیم. چه بسا آدم به چیزی که میخواسته نرسیده بعد چندسال میبینه اتفاقا اون نرسیدنِ به نفعش بوده. درضمن وقتی به خدا وصل شی روح عبادت و مناجات با خدا اجازه نمیده از اوضاع ناامید بشی کمکت میکنه بگردی دنبال اشکال کار. شاید اشکال در تلاش کردنتِ...