2777
2789
عنوان

از تاریخ زایمانم گذشته

1620 بازدید | 52 پست

۱۳ مهر باید زایمان میکردم 

همه چیشم خوبه دکتر گفته شنبه بیا 

خسته شدم‌

❤❤میشه یه صلوات برای  اینکه زایمان کنم امروز بفرستید 

همه کار هم کردم اثر نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای من.هرلحظه ممکنه دردت بگیره. تو این دقایق پایان بارداری استرس نداشته باش. با شور و ذوق منتظر ب ...

بارداری سختی داشتم کشش ندارم دلم براش یه ذره شده 

ولی دردم نمیگیره  هرکار هم کردم نمیشه 

نمیخوام سزارین شم شرایطم عالیه  دلی دردم نمیگیره 😭

عزیزم دکتر نگفت چیکار کنی که بچت بدنیا بیاد؟ نترس شنبه دیگه ان شالله بچه ات بغلته .اگه درد نگیره احتمالا آمپول فشار میزنن و کیسه آبو پاره میکنن بچه خودش بدنیا میاد😍😍😍

ده روز شده؟  چند سانت باز شده؟ اگه نشده برو پیش دکترت بگو برات باز کنه، تو تسریع زایمان خیلی ت ...

هیچی باز نشدم دکترم میگه شرایطت خوبه  صبر میکنیم 

از ۱۳ مهر 

عزیزم دکتر نگفت چیکار کنی که بچت بدنیا بیاد؟ نترس شنبه دیگه ان شالله بچه ات بغلته .اگه درد نگیره احت ...

نه فقط شیاف داد خدا کنه بیاد دلم براش یه ذره شده از آخر شهریور منتظر دردم ولی انگار نه انگار 

نه فقط شیاف داد خدا کنه بیاد دلم براش یه ذره شده از آخر شهریور منتظر دردم ولی انگار نه انگار 

ای جانم ان شالله زودتر بدنیا میاد صحیح و سالم بغلش میگیری 😘😘 گلم شیاف مگه برا تسکین درد نیس؟

ب دکترت بگو سز کنه نذاری دردت بدن بعد بخان سز کنن

قبول نمیکنه  خودمم سز دوست ندارم  ولی نمیدونم اگه شرایط سز پیش اومد اون یه چیز دیگه اس

دکترم میگه زایمان فرق میکنه واسه هر بدنی عجله نکن 😐