2777
2789
عنوان

نامه دادن دکتر برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 16411 بازدید | 75 پست
عزيزم چرا زودتر يه فكري نكردي؟ منم مشكل شما رو دارم دكترم گفت ١ تومن ميگيرم نامه ميدم كه سزارينت ع ...

زودتر مثلا کی آخه؟؟من نمیدونستم که بیمارستان خصوصی هم سزارین اول رو آزاد حساب میکنه همین هفته فهمیدم 😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره به شدت😭😭😭

ولی من دکترم هر وقت گفتم چطوری زایمان میکنم طبیعی یا سزارین گفت هرکدوم که خودت بخوای 

یه ماه پیش البته چون بچم رشد و وزنش کم بود سزارین شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چشم پزشکی مگه میشه ؟براچه مشکلی بگیرم؟؟

دکترت درست گفته  منم دکترم هفته آخر معاینه کرد البته هنوز زایمان نکردم از تاریخم گذشته 

معاینه زودتر از ۳۹ جالب نیست مگه اینکه مشکلی داشته باشی 

2803
منکه دکترم همچین معاینه ای نکرد گفت طبیعی هستی بعد که سر تاریخ رفتم بیمارستان یکم دردم داشتم معاینه ...

یعنی وقتی دردت گرفت رفتی بیمارستان؟؟؟چرا من زن داداشمم هفته ۳۶ معاینه کردن دکترش گف طبیعی نمیشه 

اگر اینطوریه باید بری پیش روان شناس مشاوره بشی انگار بعد اگر ترست واقعی بود بهت نامه میده  

فقط روانپزشک..من همین دیروز با دکترم صحبت کردم گفت دو تا روانپزشک باید تایید کنن

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
فقط روانپزشک..من همین امروز با دکترم صحبت کردم گفت دو تا روانپزشک باید تایید کنن

نمیدونم من واسم مهم نبود آخه 😄 دکترم هم میگفت خودت باید انتخاب کنی ولی بر اساس شرایط سزارین شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دکترت درست گفته  منم دکترم هفته آخر معاینه کرد البته هنوز زایمان نکردم از تاریخم گذشته  ...

واقعا؟؟آخه برامن نگفت که هفته آخر بیا معاینه کنم نامه دادبرا بیمارستان واسه سزارین گف بخوای برگه بدم باید دردت بگیره بیام معاینه کنم بگم طبیعی میشی یا سز

2804
زودتر مثلا کی آخه؟؟من نمیدونستم که بیمارستان خصوصی هم سزارین اول رو آزاد حساب میکنه همین هفته فهمیدم ...

عزيزم من از وقتي فهميدم باردارم شروع به تحقيق كردم

يه جا ميگفتن نه بابا فرقي نداره

بيمه پول زايمان رو ميده

يه جا ميگفتن شكم اول سزارين آزاده

ديگه به دكترم كه گفتم گفت نميشه سزارين اختياري رو بيمه نميده

١ تومن خواست

گفت نامه ميدم و نماينده بيمه ممكنه بياد بالا سرت بيمارستان

اونجا ميگي درد طبيعي كشيدي نشده بچه نيومده رفتيم سز 🤦🏻‍♀️

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
فقط روانپزشک..من همین دیروز با دکترم صحبت کردم گفت دو تا روانپزشک باید تایید کنن

دوتا😑😑چه خبره اگه اونام تایید نکردن چی با این شانسی که من دارم اونام تایید نمیکنن

نمیدونم من واسم مهم نبود آخه 😄 دکترم هم میگفت خودت باید انتخاب کنی ولی بر اساس شرایط سزارین شدم&nbs ...

منم اوایل طبیعی و سزارین برام مهم نبود هرچی ب تاریخ زایمان نزدیکتر میشدم استرسم برا طبیعی بیشتر میشد 

حالا ده روز قبل از معاینه لگنی قراره برم جا دو تا روانپزشک ک تاییدشونو بگیرم حالا همش خدا خدا میکنم اونا ناز نکنن 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
2805
دوتا😑😑چه خبره اگه اونام تایید نکردن چی با این شانسی که من دارم اونام تایید نمیکنن

نمیدونم .... توکل ب خدا.... شوهرم ک همش دلداری میده بهم میگه حتما قبول میکنن

چرا نمیری بیمارستان نیمه خصوصی؟ خصوصی هزینش برا سزارین خیلی درمیادا

بعدشم من نشنیده بودم ک بچه اول آزاد حساب میشه

یعنی وقتی دردت گرفت رفتی بیمارستان؟؟؟چرا من زن داداشمم هفته ۳۶ معاینه کردن دکترش گف طبیعی نمیشه  ...

میشه بگی معاینه لگن چجوریه؟ 

شاید معاینه کردن یادم نیست آخه مال 8 سال ونیم پیش بود فقط میدونم گفتن طبیعی هستی ولی برای بچه دوم چون قبلن سز شدم نامه داد دکترم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
منم اوایل طبیعی و سزارین برام مهم نبود هرچی ب تاریخ زایمان نزدیکتر میشدم استرسم برا طبیعی بیشتر میشد ...

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد باور کن سزارین همچین زایمان بدون دردی نیست من که پشیمون شدم البته چاره دیگه ای نداشتم من  به کمر درد بعدش نمیارزه معلوم نیست تا هفت هشت ماه دیگه کمر دردم خوب بشه یا نه 

2801