2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس و پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 63 پست
خودم. الانم ۱۶۸هستم درخدمتتون😄دکترغذذ بره اما امپول نزنه قرص بخوره😃

شما بلوغ زود رس داشتی عزیز؟

چند سالگی پریود شدی و قدت موقع پریود چقدر بود

آخه دخترم سن استخوانیش خیلی بالاست😭😭😭

ببرش دکتر غدد عزیز راهنماییتون میکنن

عزیز. بردمش میگه دیر اومدی. اما باز هم آمپول داده برای جلوگیری از بلوغ و میگه شاید تاثیر نداشته باشه. خواستم ببینم کسی تجربه کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پریودشده باشه زیاد کاری نمیتونی انجام بدی دکترغددببرش،شایدبشه چندسانتی بلندتربشه خواهرزاده من ...

آخه من هم از دکتر زنان پرسیدم. حتی گفتم موهای زاید داره. گفت مشکلی نیست. نمیدونستم باید ببرمش غدد. 

آخه من هم از دکتر زنان پرسیدم. حتی گفتم موهای زاید داره. گفت مشکلی نیست. نمیدونستم باید ببرمش غدد.&n ...

همون دکترهیچ ندون ،زیاده

منم خواهرم توشهرخودمون هم ازدکترزنان سوال کرد،هم غدد هردوگقتن مشکلی نداره

توتهران تشخیص دادن. دخترهفت ساله سونوگرافی که انجام دادتخمدانش اندازه دختر۱۲ساله بود

شما بلوغ زود رس داشتی عزیز؟ چند سالگی پریود شدی و قدت موقع پریود چقدر بود آخه دخترم سن استخوانیش خ ...

اره گلم🙁🙁

۱۱سالگی مریض شدم🙁

قدم۱۵۸اینا🙁میگن شش سانت رشد میکنه اما  برا من که بیشتر شد😐من رفتم دکترغدد با قرص ۱۰سانت رشد کردم دیگه نخواستم رشد کنم مگرنه بازم جاداشت😂😂😂😄نگران نباش بهش استرس نده🙁امپول هم میگن خوب نیستاااااا ببرش یه دکتردیگه ببین چی میگه فقط نرو جا یه دکترغدد یکی دیگم ببرش گلم🙁💚قدش چنده مگه🙁💚اکثر دخترا رو میگن۱۳مریض میشن🤔دخترت نه سالشه الان که مریض نشده شده؟ 

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
بیشتر توضیح بده لطفا این مشکل زیاد شده

دخترم نه سال و نیمشه. از پنج سالگی کاملا مستقل بود و خودش حمام میرفت و ... دختری فوق العاده باهوش و مستقل.

من هم بدلیل مشغله زیاد خیلی به تغییرات بدنش دقت نمیکردم. اصلا نمیدونستم که این ها مهمه. تا اینکه یکسال پیش متوجه شدم کمی سینه هاش رشد کرده و موهای زائدش در اومده. توی بهمن ماه بود. زنگ دکتر زنان زدم و پرسیدم گفت:طبیعیه 

گفتم لازمه حضوری بیارمش گفت نه

حتی بی شعور نگفت یه دکتر غدد ببردتش من هم هیچی خبر نداشتم

تا اینکه دوماه پیش پریود شد. من هم بردمش دکتر باز هم دکتر گفت مشکلی نیست

داشتم میومدم بیرون دستیارش صدام کرد و گفت بچه ات رو ببر دکتر غدد وگرنه کوتاه میمونه

گفتم الان نسبت به سنش خوبه که

گفت :آره اما دیگه شاید رشد نکنه

همون روز بردمش دکتر غدد براش عکس و آزمایش نوشت و گفت بچه ات دوران بلوغش سریع جمع شده. توی 8 ماه

در حالیکه دوران بلوغ 2 تا 2 سال و نیم طول میکشه.

الان هم سن استخوانیش خیلی بالاست(13 سال) و خیلی کم شاید قد بکشه.

باز هم دیفرلین و هورمون رشد بگیره شاید کمک بشه براش

دو ماه دیفرلین بگیره و بعد بیاد برای هورمون رشد

هفته ی پیش دوباره بردمش و هورمون رشد خارجی که نتونستم گیر بیارم. هورمون رشد ایرانی(سیناتروپین) از هلال احمر گرفتمِ.

اما شب اول که تزریق کردم ده دقیقه بعد بچه حدود 30 ثانیه بی هوش شد. بعد دکتر گفت دیگه تزریق نکن.

حالا من موندم و یه دنیا عذاب وجدان و ناراحتی. 

توی این مدت بیش از ده تا دکتر غدد رفتم. 😭😭😭

دخترم نه سال و نیمشه. از پنج سالگی کاملا مستقل بود و خودش حمام میرفت و ... دختری فوق العاده باهوش و ...

چه عجیب🙁منم همینجوری بودم تو نه سالگی ولی مریض نشدم همون موقع حتی دکترم گفت تا۳. ۴سال دیگه مریض میشی🙁شاید قد بکشه 😃من که یازده مریض شدم قدم بازم رشد کرد. قدش چنده؟ 😕💚

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
هفته ای دو تا دونه گفته بدم.  

خوبه پس👌👌👌

عزیز 11 سالگی زودرس حساب نمیشه

خب اگه منظورت واقعا زودرسه همون۹میشه اما ۱۱هم زوده تقریبا چون اکثرا۱۴. ۱۵مریض میشن😅😅😅😅😅😅😅

خب اگه منظورت واقعا زودرسه همون۹میشه اما ۱۱هم زوده تقریبا چون اکثرا۱۴. ۱۵مریض میشن😅😅😅😅😅😅😅

بلوغ زودرس تعریف خودش رو داره. و فقط از روی آزمایش و سن استخوانی میشه تشخیص داد

بلوغ زودرس تعریف خودش رو داره. و فقط از روی آزمایش و سن استخوانی میشه تشخیص داد

شرمنده دیگه😐😐💚💚