2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس و پریودی

3004 بازدید | 63 پست

خانم ها کسی بوده دخترش بلوغ زودرس داشته باشه و پریود بشه و بعد از پریودی جلوی بلوغ رو بگیرن و قد بکشه. تو رو خدا اگر تجربه ای دارین بهم بگین.

دو ماهه شب و روز ندارم. 

آخه دخترم خیلی کوتاهه

سن استخوانیش هم گفتن 13 سال

قبلش اصلا اطلاع نداشتم بلوغ زود رس باعث کوتاهی قد میشه. اصلا نمیدونستم 

دارم دق می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😩

دخترت چند سالشه

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

خودم. الانم ۱۶۸هستم درخدمتتون😄دکترغذذ بره اما امپول نزنه قرص بخوره😃

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

مگه چند سالشه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببرش دکتر غدد عزیز راهنماییتون میکنن

اره برای من قبلا چند سال پیش یدونه نمودار داد گفت کا هر ماه با این اندازه قدشو بگیر بعد نشون میداد که اگه همبنجوری قدش پیش بره قدش جند میشه 

متخصص غدد بردی چی گفت؟

بفرستش کلاس والیبال خیلی موثره.

تا چند ماه بعد از پریود فرصت رشد داره.

یکی از اقوام ما تربیت بدنی خونده. وقتی دانشگاه رفت ۶ سانت افزایش قد داشت. استادشون گفته بود وقتی چند سال پشت سر هم ورزش کنی امکان افزایش قد وجود داره.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نبودی ی مدت

مثل مورچه ها مشغول آذوقه زمستون بودم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بیشتر توضیح بده لطفا این مشکل زیاد شده

گلم ببین من ۱۱مریض شدم😕قدم۱۵۸اینا بود میگفتن شش سانت بعد مریضی ادم قد میکشه😕ولی من  ده سانت قدکشیدم🤔البته دکترغدد هم حتما بره👌من خودم رفتم فقط قرص خوردم😊بدون نظردکتر قرصی بهش ندیااا😐مشهدی گلم؟ 🤔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

من تقریبا ۱۱ سالم بود پریود شدم😥 کسی نگفت که امکانش هست رشد نکنی ، ولی از کل دخترای فامیل قدم بلندتره😅 کوچیکتر که بودم همیشه از قد بلندم خجالت میکشیدم☹😒