2777
2789
عنوان

طلاق و دوری از بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 40 پست
وضع مالیمون به شدت افت کرد درست وقتی که بچه دار شدیم  باورت میشه با شوهرم چند بار تصمیم گرفتیم ...

وا به همین راحتی خب حداقل بدید به یه خانواده که بچه نداره تو خیابون بذارید که گداها برش دارن بشه کودک کار خدا روزی رسونه دیگه نون خالی که دارید بهش بدید نگید اینطوری خدا قهرش میگیره

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
پلاکت خونم روی 3 بود 

حتما حتما شیره انگور یا سه شیره بخور ،سویق،برگه زرد آلو ،و سیب که پوست بکنی رنگش عوض بشه بخور وببین میتونی دهروی خون امامرضا بهش میگن مقل ارزق  از جای مطمئن پیدا کن بخور عالیییییییییی،ارده و شیره انگور صبحانه بخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا به همین راحتی خب حداقل بدید به یه خانواده که بچه نداره تو خیابون بذارید که گداها برش دارن بشه کود ...

الان که نه همون موقع گفتیم نوکریشم 

وضع مالیم خیلی خیلی بده هر کاری مدنظرتونه بگید بکنم تا پول در بیارم بچه شیر خوار دارم یا علی اصغر ع
2803
بعدش چطور ازش جدا شم 

بعد به بچه میگن میخای پیش   کی بمونی بچه بخاد  میتونی نگهش داری 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
2804
جدا شدتنم ازروی مریضی نیس. ازروی احساسیه که بمن نداره. ازروی دوس نداشتنه

همینو از اول بگو

بعدشم  هم دوس داشتن علت میخواد هم دوس نداشتن 

ببین چ کارایی کردی ک باعث شد ازت دلخور و ناراحت بشه 

دوس داشته شدن ک زوری نیس  خیلیش دست خودمونه 

مثله قهرمانی میمونه    جام قهرمانی ک ب همه نمیدن. ب کسایی میدن ک برا قهرمانی برنامه ریختن   دقت کردن و تلاش کردن.  و از خیلی از تفریحات دیگه شون گذشتن 

حدس من اینه ببخشید البته 

ک از تنبلی و بی رمقی و بی برنامه گی و آشفته گی ذهنی شما ناراحت شده 

اینارو درست کن  شاید ب زندگی امیدوار بشه

میخوام بگم قبل از اینکه دوسمون داشته باشن باید دوس داشتنی باشیم