2777
2789
عنوان

تولد دوسالگی دخترمه اهل ذوقها بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 29 پست
سلام عزیز با ذوق دخترم خودتون براش کیک عدد دو درست کنید یک کیک گرد و یک مستطیل میخواهد برای تزیینات ...

خیلی ممنونم حتما به ایده هاتون خوب فکر میکنم ببینم تو این حالم کدوما برام انجام شدنیه🤔🤔ممنون👏👏

ای جان. مبارک انشا.... من خودم تولد ۲ سالگی پسرم که اردیبهشت بود. براش کیک خریدیم. براش خونه رو تزیی ...

خیلی ممنونم از ایده اتون جتما بهش فکرمیکنم، تولدشونم مبارک خداحفظش کنه براتون💐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تم تولد و بادکنک هلیومی اینچیزا از دیجی کالا یافروشگاه معتبر شهرتون سفارش بده بهمراه پیش دستی و چنگا ...

خیلی ممنونم از ایده هات، چقدر خوب که واسه رنگها طوسی و صورتی پیشنهاد دادی چون تو این فکر بودم لباس صورتی واسه همسرم از کجا بیارم😁حتما بهشون فکر میکنم💐👏

ایجان منم دوس دارم تولد دوسالگی دخترمو که دی ماه هست خوب بگیرم.بااینکه باردارم دوس ندارم براش کم بزا ...

خیلی ممنونم تولد بچه های گلتم مبارک انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه💐

خیلی ممنونم از ایده اتون جتما بهش فکرمیکنم، تولدشونم مبارک خداحفظش کنه براتون💐

ممنون عزیزم. بهتون خوش بگذره. الهی که همیشه شاد و سالم کنار هم باشین.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
خیلی ممنونم از ایده هات، چقدر خوب که واسه رنگها طوسی و صورتی پیشنهاد دادی چون تو این فکر بودم لباس ص ...

خواهش میکنم عزیزم یهو تو ذهنم اومد بعنوان مثال

راستی میتونی تم تولدتو با رنگ لباست ست کنی مثلا تم میکی ماوس با لباس قرمز مشکی تم فروزن (آناو السا) بارنگ آبی و..‌.میتونین ترکیبی بزنین اگه لباس صورتی حالا همسرت نپوشید یا حس کردی فقط رنگش موردقبولتون واس تولد هست میتونی یچیزی مثل کراوات صورتی بخری که زیادم چیز مهمی نیس با لباس طوسی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ممنون اصلا دیجیکالا واسه تولد یادم نبود

خواهش میکنم عزیزم اگه هم توشهری هستی پیجای لوازم قنادی یا تم تولد دارن میتونی ازاونجا هم بخری سفارش بدی یا زنگ بزنی بهشون برات بیارن

ممنونم، تهرانم، دیجی یه سریشو نوشته ارسال فوری 🤩

اره کالاهای سوپرمارکتیشم خوبه من فقط از برنامه اکالا مواد غذایی میخرم دیجی کالا ارسال نمیکنه بجز اقلام غیر سوپرمارکتی

اره کالاهای سوپرمارکتیشم خوبه من فقط از برنامه اکالا مواد غذایی میخرم دیجی کالا ارسال نمیکنه بجز اقل ...

اپلیکیشن پینکت رو نصب کن، اکالا باید دو سه روز صبر کنی واسه ارسال ولی پینکت از شهروند ارسال میکنه خیلی وقتا دوساعت بعدش همه خریدهام‌ رسیده دستم خیلی عالیه

اپلیکیشن پینکت رو نصب کن، اکالا باید دو سه روز صبر کنی واسه ارسال ولی پینکت از شهروند ارسال می ...

پینکت فکرنکنم برای شهرمون باشه اما اکالا فرداش یا همون روز اگه ساعتای ظهرو بعدازظهر سفارش بدیم تا شبش میرسونه بدستمون خداروشکر راضیم ولی تهران به نسبت شلوغتره