2777
2789

سلام بچه ها تو رو خدا تجربه مشابه دارید باهم در میون بزارید هفته هفتم رفتم سونو گفت جنین قلب داره الان هفت هفته و شش روزه امه درد سینه هام از دیشب افتاده خدایی نکرده نکنه قلبش وایساده باشه؟

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یه سوال داشتم 

سینه دردت تا چه حد بود؟ 

منم سینه دردم ینی یه چیزی سفت تو سینم حس میکنم ممکنه علائم بارداری باشه؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

فکر کردی قراره تا آخر بادراری سینه درد بکشی؟اون یه علامت اولیه به خاطر تغییرات هورمونی بود.حتما الان ...

اخه سری پیش ک سقط شد ی دفعه درد سینه هام افتاد

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️
اسی یه سوال داشتم  سینه دردت تا چه حد بود؟  منم سینه دردم ینی یه چیزی سفت تو سینم حس میک ...

دست میزدی بهش درد میگرفت حساس شده بود

سابقه سقط داری؟! تنها علامتت درد سینه بود؟چیززدیگه ای نداشتی؟یا فقط درد سینه افتاده؟ اگه یکهو همه ...

اره دوبار علائم دیگه بیشتر همین درد سینه ام بود

دست میزدی بهش درد میگرفت حساس شده بود

آره منم همینجوریم سنگین و حساس شدن هردوشون ولی چپیه دردش خیلی زیاده نمیدونم چرا 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿