2777
2789

وای اره یکمم تند بود خیییلی خوشمزه بود چرا دیگه نیست😟😟😟✋✋✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه کرانچی لیمویی نبوده هیچ وقت من عاشق کرانچی ام ولی ندیدم . چیپس لیمویی ولی خست وای عاشقشم دلم خواس ...

بود عزیزم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بیشتر ببینید
چرا نخوردم پس من☹

خیلی خوشمزه بود یه طعم تند و ترش داشت جلدشم سبز بود😟😟😟✋✋✋

بیشتر ببینید

وای کرانچی 🤗🤗🤗🤗🤗 من عاشق نمکی و تندش بودم میذاشتی تو دهنت نمکش میخوردی  اب میشد لای دندونات گیر میکرد 😁😁😁😁😓😓😓باید ی ۵ماهی صبر کنم😓😓😓😁😁😁😁یعنی دارم میمیرم واسه پفک و کراچی و خلالی گوجه ای و لینا لوله ای 😁😁😁😂😂با پیتزا و ساندویچ همبرگر و قارچ😂😂😂😂