من خودم ویار اصلا ندارم اما ی خانومه بود امروز رفته بودم سونو میگفت فقط ویار امپول دارم همسرشم میگفت ک تا امپول نزنه اروووم نمیشه ک هفته ای نورو بیون میزنه میگفت ویارم امپوله
خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا من دیدم بعضیا میگن ویار دارم نمیخورن بعضیام میگن ویار داریم میخورن 🤠🤠🤠🤠🤠🤣🤣🤣
خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
ویار گچ دیوار دیدم...ویار مهر و تسبیحایی ک از تربت هستن دیدم..خودمم هیچی نمیخوام فقط چیزای ترش🤣الان ...
زرشک ک سقط میاره
برای گم شدن همیشه نباید توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی تا خودت رو پیدا کنی...
خیار شور خیلی طرفدار داره نه؟؟من برام یه خورده عجیبه☺
اوووم اره
خواهر شوهر اجیم به اون تیتراژ شروع خبر که لا الله انگزه انگزه 🤣🤣🤣🤣 میگفت عصبی میشد و حالش بد میشد بالا میاورد
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅