2777
2789
عنوان

احساس میکنم این پسرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 41 پست
عزیزم اون همجنسگرایی نیست اون تجاوزه و اون ادم یک بیمار جنسیه

نه بعضی از پسرا هم هست خودشون میرن تا.... تو کوچه ما زیاد هس🥺

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
بیشتر ببینید

"همجنس گرایی زیاد شده"

آمارشو از کجا درآوردی؟! 

عزیزم چیزی که زیاد شده تبلیغات و عادی سازی این چیزاست

یچیزی مثل تاپیک خودت که فقط عادی میکنه مسائل رو

وگرنه زیاد نشده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته پیشم یه مرد تو شهر ما ت ج ا و ز کرده بود به یه پسر.. ل خ ت مادرزاد سر میدون ما انداخته بودنش متجاوز رو ... بلانسب اونجاش رو بریده بودن ... چرا دورغ بگم از کارشون با اینکه وحشیانه بوده خوشم امد تا درس عبرت بشه واسه بقیه متجاوزا

وقتی بزور بوده تجاوز بوده همجنسگرایی نبوده

میدونممممم...میگم کلا همجنسگرا زیاد هس...اون اقایی که تجاوز کردع همنجسگرا هس دیگه

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
بیشتر ببینید
نه بعضی از پسرا هم هست خودشون میرن تا.... تو کوچه ما زیاد هس🥺

اونا هم مریضن و فقط میخوان نیاز جنسیشون رو بر طرف کنن حالا به هر طریقی.وگرنه این همجنسگرایی نیست

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
" همجنس گرایی زیاد شده" آمارشو از کجا درآوردی؟!  عزیزم چیزی که زیاد شده تبلیغات و عادی سا ...

من زیاد شنیدم داستاناشو از خودم نگفتم یا حرف بقیه 

کاربری دست دو نفر 🙌
من زیاد شنیدم داستاناشو از خودم نگفتم یا حرف بقیه 

تو محله ی ماهچندتا خانواده بانی میشن برای کل محل سر ماه ماسک و دستکش میخرن 

بیا دروغ که حناق نیست تازه داستان من قابل باور تره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بیشتر ببینید

خداکمکمون کنه یا ابلفضل

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
بیشتر ببینید