2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم تهران بودید

ن... ولی آزمونهای قلمچی رو شرکت میکردم اونم خیلی خوب بود شما ک تهرانین ب نظرم خیلی کارها میتونین انجام بدین چون ما شهرستانیا مث شما امکانات آنچنانی نداريم 

موفق باشه انشااله 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
اینجا هزینه ها خیلی بالاس قلم چی برای تیزهوشان کلاس داره

کلاس داره باید برین نمایندگی سوال کنین اما آزموناس ب تنهایی باعث منسجم شدن ذهن میشه. 

ب نظر من براش کتاب بگیرین بهتره تا کلاس های قلمچی 

قلمچی فقط آزموناش خوبه

کتابای کرک و دیل، سیر تا پیاز، 31 استان کتابای خوبین من استفاده کردم اینا رو

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
واله3200000 هزیه داره

میدونم و متاسفانه چاره ای نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بله چاره ای نیست ممنون وقت گذاشتید

فدات انشالله موفق باشید 💖

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام