2777
2789
عنوان

جراحی بینی

90 بازدید | 13 پست

دوستان پسر یک ساله دارم و میخوام دماغم رو عمل کنم استخونی و غضروفی هست تو این شرایط کرونا و با توجه ب سن پسرم و عوارض عمل دو دل هستم کسی تجربه ای داره بگه ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عمل نکردم ولی ت نوبتم گلم

انشالله به سلامتی عزیزم،خوشحال میشم بعدا تجربه تو بیای بگی و ما هم استفاده کنیم من واقعا دیگه خسته شدم الان عکسا و فیلمای عروسیمو دوس ندارم ببینم کاش قبل عروسی عمل میکردم ولی ترسیدم پیشاپیش مماغ نو مبارک🥰

دماغت خیلی مشکل داره؟؟

قوز داره و از نیم رخ و  سه رخ تو چش میزنه پایینشم قلمبه و غضروفیه ارتفاع بینیم درازه خانوادم میگن عمل نکن ولی خودم چن ساله تو فکرشم الانم ۳۲ سالمه شوهرم میگه عمل نکن بهت میاد 

قوز داره و از نیم رخ و  سه رخ تو چش میزنه پایینشم قلمبه و غضروفیه ارتفاع بینیم درازه خانوادم می ...

پس عمل کن.گفتم اگ مشکل زیادی نداری عمل نکن.عملش ک اصن سخت نیس.فقط بعدش یکم اذیت میشی.هر روز ی دماغ جدید ت ایینه میبینی ی روز نامتقارن ی روز کح و یروز عالی.

پس عمل کن.گفتم اگ مشکل زیادی نداری عمل نکن.عملش ک اصن سخت نیس.فقط بعدش یکم اذیت میشی.هر روز ی دماغ ج ...

من خیلی حساسم زود روحیمو میبازم با این اوصاف اگه نتیجه خوب نشه افسرده میشم

دیگه کرونا که همیشه هست به هوای اون آدم نمیتونه قید زندگیشو بزنه که اما کلا خوبه عمل بینی

خیلی آدم تغییر میکنه و خوشگل میشه  

من خودم جزو اون آدمایی بودم که خیلی میترسیدم اما الان که عمل کردم همش میگم کاش زودتر اقدام میکردم. البته من دکترمم خیلی خوب بودا دکتر محمدعلی حسینی. بهترینن واقعا ازشون ممنونم

دیگه کرونا که همیشه هست به هوای اون آدم نمیتونه قید زندگیشو بزنه که اما کلا خوبه عمل بینی خیلی آدم ...

عزیزم من تهران میخوام عمل کنم ولی خود دکترا رو میبینم کلی دماغ دارن رو صورتشون و دست نمیزنن،،،شک میکنم میگم حتما خودشون میدونن چه عمل سختیه زیر تیغ نمیرن

دماغ من مشکل تنفس نداره فقط ظاهرشه کاش بتونم یه روز تکلیفمو با خودم مشخص کنم