2777
2789

اگ هم عکس ندارید بگید چی بخرم...الان دیگ ۳ماهه هستم دوهفته دیگ جنسیت معلوم میشه میخواتکه تکه بخرم ک یهواذیت نشم.بجز دی جی کالا جایی سراغ دارین ک نتی بخرم

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘

ی روز اومدی و ابن همه تاپیک رکورد زدی تو 

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینارو گرفتم

یدونه ست بیمارستانی

۶تا شلوار تکی سایز۱و۲

۱۲تا بلوزشلوار سایز۱و۲

۷،۸تا بادی زیردکمه حلقه ای سایز۱و۲

دوتا ست۵تیکه جعبه ای

۴تا ست کلاه و دستکش و پاپوش

یدونه پیش بند نوزادی دکمه ای

شانه و برس

ست ناخن گیر

حوله جعبه ای بدون تنپوش

یدونه پتو نرم کلاه دار هم بجای حوله گرفتم چون حوله ها احساس میکنم برا نوزادیش زبرن

پارچه خشک کن چهارتایی

دوتا پارچه سفید قنداق هم ک خیلی نرمه برا خشک کن گذاشتم چون خشک کن جعبه ای هاش زیاد نرم نیستن

لیف عروسکی

لیف سفید ساده اینا برا نوزادیش خوبه نرمه

سه تا زیرانداز تعویض عروسکی تترون مخمل گرمه برا وقتی ک بخوای چنددقیقه باز بذاریش زیرش داغ میشه عرق میکنه

۲تا پتوایی ک کلاه دارن برا بیرون بردنه

پتو گلبافت نوجوانی یکی نوزادی خیلی زود کوچیک میشه چون بچه توی خواب زیاد تکون میخوره

ست وان حمام

سبدلباس

بالش شیردهی

سرویس خواب تترون ب همون دلیل گرم بودن مخمل نگرفتم ولی مخمل قشنگتره

تشک بازی

کلی جغجغه و عروسک

چوب لباسی

کمکی نشستن

یدونه سرهمی هم داره

یدونه سارافون

دوسه تا سرهمی گرم برا بیرونش باید بگیرم سایز۱و۲

ظرفاشم مونده

کمد و تخت مونده

و بازم اسباب بازی باید بگیرم😁

خیلی خوشکله قیمتش چنده

تو سایتش زده پنج تومن

اما من می‌خوام برم تولیدی بگم برام بسازن چون میخوام اول از نزدیک ببینم کیفیت و چوبش و....

داخل تولیدی خودم میتونم جنس چوبو طرحشو انتخاب کنم و بهتره

تو سایتش زده پنج تومن اما من می‌خوام برم تولیدی بگم برام بسازن چون میخوام اول از نزدیک ببینم کیفیت ...

خیلی خوبه شهر ما تولیدی نداره جاهایی هم ک از شهرای دیگه میارن ۱۲،۱۵تومن قیمتشونه