2777
2789
عنوان

سایز سینه کوچک

64528 بازدید | 137 پست

سلام من 24سالمه و سینه های بسیار کوچکی دارم سایزشون انگار 65هست مورد تمسخر اطرافیانم قرار میگیرم ...و به همین دلیل تمام خواستگارهام جواب رد میدم با اینکه دوست دارم ازدواج کنم و راحت بشم از مجردی اما به همین خاطر نمیتونم چون میدونم اون هم اخرش نیش و کنایه هاش رو میزنه ....واقعا خیلی عصبی میشم وقتی اینو میشنوم و واقعا بگم خسته شدم از زندگی کردن و حس تنفری نسبت به خودم دارم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۶۵ که خوبه کوچیک نیس

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بیشتر ببینید
بخاطر این خاستگاراتو رد میکنی😐😐وا اصن همه دخترا اینطورن شوهر میکنن چاق میشن سینه درمیارن من ۶۵ هم ...

پس چندی؟

ازدواج کردی؟

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏

خوش  بحالت کاش مال من کوچک بود سینه بزرگ ستون فقرات داغون میکنه

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 
بیشتر ببینید