2777
2789
دکترش بهم گفت تا 3 سال تمام صبر کنم من چون از اول به حرفاش گوش دادم وخیلی تو بزرگ کردنش کمکم کرد بهش اطمینان میکنم و با توصیه هاش جلو میرم.
عزیزم .چرا؟مواظبش باشین.بردیا دیروز پدر منو دراورد.همش بهانه و گریه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طه از بردیا 4 روز بزرگتره نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی زایمانت سزارین بود یا طبیعی؟

من طبیعی زایمان کردم طه 3 کیلو و 120 گرم بود با قد46 یکمی قدش کوتاه بود من همیشه نگران بودم الان وزنش 15 با قد 96

در کل ریزه میزس ولی نشستن گردن گرفت غلت زدن و را رفتنش به موقع بود فقط یکم دیر به حرف افتاد
اره بزرگتره .سزارین بودم.بردیا وزن تولدش 3کیلو 900 بود قدش 52.الان 15 کیلو قدش 105.بردیا 2/5 ماهگی غلت رفت ولی نمیتونست برگرده من فکر میکرم زود راه بیافته ولی 14 ماهگی راه افتاد. بقیه چیزاش سر موقع بود الا حرف زدنش.اخه عمه وبابای خودم تا 3 سالگی حرف نمیزدن فکر کنم ارثیه.
من تو خواب روز با هم در گیریم.شبا پیش من و باباش میخوابه به هیچ صراطی حاضر نیست بره رو تختش.روزم فقط رو پای من اگه بخوام خودش بخوابه انقدر شیطونی میکنه اخرشم فرار وخواب بعداز ظهر تعطیل میشه.
2810