2777
2789

اون عزیزایی ک منتظر نی نی هستن . خدا بحق علی دامنشونو سبز کنه بیای ب نیتشون هر چنتا میتونیم حمد بخونیم .

مامانای چشم انتظار نی نی سایت خودتونم تشریف بیارید تگ کنید دوستاتونو زیاد بشیم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من میشه بخونین ۱۴تا میخونم به نیت بارداری سالم همه منتظرا التماس دعا

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

توروخدا برای من دعا کنید به خدا خسته شدم انقدر حسرت خوردم

همسایه بالاییمون تازه زایمان کرده همش صدای گریه ی نوزادش از هواکش حموم میاد صداش که میاد قلبم تیر میکشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من خودم هم ٦ سال انتظار كشيدم ولي الان خدا رو شكر سومين بچه ام رو باردارم ، هميشه دعاگوي همه منتظرهاي ني ني هستم ، اومدم به همه بگم خدا خيلي بزرگه مطمئنم كه اين انتظار بالاخره به پايان ميرسه ولي صبور باشيد ميوه صبر اينقدر شيرين هست كه هيچ وقت از داشتنش سير نميشين .

2810