من دخترم سه سالشه..خیلی وقتا میگه مامان من داداش میخام باش بازی کنم.. خودمم دوس دارم زودتر یکی دیگه بیارم باهم بزرگ شن اما استرس دارم.. همش دو دلم.ب نظرتون چکارکنم؟
طبیعی جلوگیری داشتم. نمیدونم اخه من یه بچه هم دارم اصلا فک نمیکردم اما دکتر گفت تنبلی خفیف داری.کلومیفن و امپول داد
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اینم انقدر پررو و حسوده ک نمبگه مشکل از پسر خودمه..جالبه همه حق رو ب اون مبدن
میدونم...نه بخدادخترم مریض شد یک ماه فقط بستری شد...وبعدش کلی دردسری لیوان اب نداد.بدترجنگ ودعواانداخت توزندگیم...تواین ماه های عزیزحواله حَضرت عباس میکنمش
پسر اولم 4سالشه دومی هم چهارماهشه .من بخاطر پسرم اقدام کردم ک تنهانمونه چون واقعا کسیو نداریم جایی نداریم همبازی نداره اصلا بلدنیس چجور با بچه ها بازی کنه از بس تنهاس اجتماعی بار نیومده😔 ولی الان واقعا خودم دارم اذیت میشم هردوشونم بدغذان خودمم دست تنها به هیچ کاریم نمیرسم نه وقت استراحت دارم نه وقتی ک یکم بخودم برسم تا بزرگه میخوابه کوچیکه بیدار میشه و بالعکس بزرگه هم بدجور حسودی میکنه اصلا نمیدونم باهاش چیکارکنم ...تنهاامیدم روزیه که کوچیکه هم 2-3سالش بشه باهم همبازی بشن من یه نفسی بکشم
منم یه پسر سه ساله دارم ولی دوست ندارم دیگه بچه بیارم میخوام بدونم کسی هست که تک بچه داشته باشه و الان که دیگه بزرگ شده پشیمون باشه از کارش که چرا یکی دیگه نیاورده؟ یا بچه اس ناراحت نیست که تنهاست
زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته