2777
2789

سلام🌹

عزیزم من کارهای نمدی انجام میدم.

وتمامی کارهای داخل پیچ کارهای خودم هستن وبه هیچ عنوان از عکس پیچ های همکارهای عزیز استفاده نشده.

ممنون میشم از کارها دیدن کنید.واگر دوست داشتید و مورد پسند بود در خدمتم عزیزم🌹⭐❤

درست کردن ست های نمدی برای ست کردن با وسایل اتاق مثلا پرده .فرش.لوستر.تابلو و... فقط کافیه عکس برام بفرستید😉

ماکت کیک برای عکاسی عروسی .تولد .دندونی و... 

وسایل تزئین تولد 

رو میزی

کوسن مبل ،فانتزی ، ..... .

پرده جمع کن 

ست پرده جمع کن با کوسن مبل.

آویز در ورودی 

آویز در اتاق خواب کودک ،بزرگسال.

نشانگر در دستشویی و حمام.

نشانگر پریز برق.

گیفت تولد ،عروسی ،حنابندون ،نامزدی و... ‌

گیفت عید نوروز ، شب یلدا ، .... 

جعبه کادو های خاص و شیک برای هدیه روز سالگرد ازدواج ،تولد.... .

مگنت یخچال 

ست زیر بشقابی ،زیر لیوانی

ست سیسمونی 

ست تزئین منزل عروس

و... .

درست میکنم فقط کافیه عکس نمونه کار رو برام بفرستید. 😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر هر کاری قیمتش رو هم بزار

عکس خالی میزاری نمی تونیم ریپلای کنیم

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
چشم عزیزم.شما کدوم رو مد نظرتون هست؟

قیمت همه رو بزار لطفا.مطمئن باش بقیه هم دلشون میخاد بدونن چند هست.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2