الان ازدادگاه میام اکثراکسایی که درس نخونده شاغل نشده وچشم وگوش بسته وزیربیست ازدواج کردن توزندگی بیچاره شدن براطلاقشونم زجرکش شدن .هرچی مستقل سی سال به بالاازدواج کردن بهترین زندگی .اگرم جداشدن اونقدرمستقل بودن که محتاج حتی جهازشون نباشن .نیاین بگین نه من ۱۰سالمه سه تابچه دارم خوش خوشانمه .اولااستثناء هس دوماهنوزراه درازی دارین تامعنی اصلی خوشبختی رومتوجه بشین.
خودت میگی استثنا هست بعد اونهمه جبهه گیری چه معنی داره؟ من تو اطرافم همه مدلشو دیدم ازدواج موفق تو 30 سالگی, 20سالگی, 43 سالگی
ناموفق تو 20 سالگی, 35 سالگی,30 سالگی
همه جوره هست حرفت کاملا اشتباهه
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا اگر اونیکه سنش بالای ۲۲ بود و ازدواج کرد و جدا شد باز چیزی برای از دست دادن نداره چون هم نوجونیشو هم دوران دانشجوییشو لذتشو برده
اما متاسفانه اونیکه زیر ۲۰ ازدواج کرده...
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)