2777
2789
عنوان

* لطفا کارمندهای بانک راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نادیا جون منم کارمند 12سال سابقه بانک هستم من رسمی هستم
با یه دختر 6ماهه که تازه مرخصی زایمانم تموم شده باید ببینی اون شرکتی که می خوای بری زیر نظر مستقیم بانکه یا پیمانی با بانک قرارداد تامین نیرو داره
و اینکه تو کدوم بانک میری؟
بعضی از شرکتها اصلا با استخدام در بانک ارتباطی ندارن ولی بعضیهاشون که اونم شرایط داره مثلا لیسانس باید داشته باشی با بانک مرتط هستند و رشته های مرتبط رو قرارداد می بندند که بعد از چند سال بادادن امتحان ممکنه رسمی -ازمایشی بشین!
اما رشت هیچ ربطی به بانک نداه اگر دانشگاه دولتی هست ادامه بده و گرنه ارزشی برای کار گیر اوردن هم نداره
بانک برای خانومها خیلی سخت و اعصاب خورد کنه باید ببینی با روحیاتت سازگاره یا نه؟درضمن به کارمندای شرکتی حقوق کمی میدن.
سلام شاپرک جون.می خوام برم بانک مسکن.شرکت معتبری ام هست.منتها می ترسم درسمو ول کنم برم سرکار بعد چند وقتم از کار زده شم اونم ول کنم.اخرم نه مدرک دارم نه کار
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
سلام عزیزم .. من الان شش ساله که نیروی شرکتی بانک هستم .. من کلاً راضی نیستم و اگه الان می تونستم همین الان استعفا می دادم ... چون آدم از لحاظ روحی خیلی آسیب می بینه ... خیلی تبعیض وجود داره بین ما و نیروهای رسمی و حتی در مورد پرداختهایی که بهشون می شه ... تو اصلاٌ چیزی نمی گیری به غیر از حقوق .. من که منتظر یه فرصتم که بیام بیرون .. البته ما رو هم دارند قراردادی می کنند ولی اصلاٌ ارزشش را نداره .. من هم دخترم پیش مامانمه و اون هم طفلکی کلی خسته شده و نمی دونم ... بازم خودت می دونی بستگی به نیاز مالیت هم داره .. به نظر ضرر معنویش هم برای خودت و هم برای دخترت خیلی بیشتر از حقوقیه که بهت می دن
سلام الی جون.منم دوست دارم پیش بچه ا م باشم وخودم بزگش کنم.ولی دوست ندارم 2 روز دیگه که بچم بزرگ شد بی کار توو خونه بشینم و افسوس این روزو بخورم.کاملا سر دو راهی موندم
عزیزم بستگی به دیدگاهت به زندگی و شرایط زندگیت داره من کارمند رسمی یکی از موسسات دولتی خوب با پست و حقوق خوب بودم اما به خاطر اینکه بچه هام را مهد نذارم خودم را باز خرید کردم همه هم به من گفتن اشتباه میکنی اما الانم راضی هستم بعدها که بچه هام بزرگ شدن میرم سر کار شاید دیگه کار رسمی گیرم نیاد ولی بالخره کار گیرم میاد البته این نظر منه
ای کاش منم توو زندگیم برنامه ریزی داشتم.داشتم درس می خوندم که یدفعه موضوع ازدواج پیش اومد با این حال ادامه دادم که بعد از مدتی فهمیدم باردارم وبچه دار شدم حالا دارم با هر بدبختی می خونم که موضوع کار پیش اومده.نمی دونم چیکار کنم همه کارهام با همه.می ترسم اگه کار نرم بعدا پشیمون شم یا اگه برم سرکار پشیمون شم چرا بیخیال درسم شدم.یا اینکه به بچم خوب نرسیدم
ببخشید من یه سوال بانکی دارم اگه اجازه بده صاحب تاپیک بپرسم

من یه پولی به حساب یه بنده خدایی واریز کردم فیش اش رو گم کردم چیکار باید بکنم ،
واریز کردم کارت به کارت نکردم
خدایا،مرا آن ده که آن به
2810