2777
2789
عنوان

* لطفا کارمندهای بانک راهنمایی کنند

2535 بازدید | 30 پست
سلام.خسته نباشید.اگه میشه راهنماییم کنید.من دانشجو ترم 5 زیست شناسی ام.یه بچه 8 ماهه دارم.بهم پیشنهاد کار تو بانک شده البته به عنوان نیرو شرکتی .می خوام بدونم ارزش داره درسمو ول کنم برم سر کار؟بچمو بزارم مهد؟اخه هرروز که نمی شه پیشه مامانم بزارم.میشه هم درس خوند هم کار کرد هم به بچه رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کار کردن خیلی سخته؟اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
من کارمند بانک نیستم اما کارمندم .
خودم سر دو راهی مونده بودم بین درس و کار.اما خوب شد درسمو کنار نذاشتم چون الان کارم هم دارم و اصلا هم کارمو دوست ندارم و فقط به خاطر پولش موندم.
خدایا به خاطر همه چیز شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
من کارمند رسمی بانک با 9 سال سابقه هستم با یه دختر 2 ساله
اگر شرایط شما را خواهر من داشت بهش توصیه می کردم حتما سر کار برود و درسش را هم ادامه بدهد
خیلی خیلی خیلی سخته ولی اوج سختیش 2 ساله تا درست تمام بشه و بچت جون بگیره
در ضمن چرا نمی شه نی نی را هر روز پیش مامان گذاشت
پس ما چی کار می کنیم
به نظر من حتما سر کار برو و یکی دو ترم مرخصی بگیر تا بچه ات کمی بزرگ بشه
من اول رفتم درس خوندم بعد رفتم سر کار ولی اگه الان بخوام به شرایط قبلم برگردم اول میرفتم سر کار و در حین کار درس میخوندم چون با وجودی که با لیسانس رفتم زیاد فرقی با دیپلمه ها که در حین کار لیسانس گرفتن ندارم هم از نظر کاری و هم از نظر حقوقی چون قراردادیم
برو بانک. تو بانک میتونی از طریق موسسسه علوم بانکی ادامه تحصیل مرتبط بدی! نخواستی، بعدا باز کنکور بده. به هر صورت برو بانک.بچه هم بزرگ میشه. من دخمل رو 15 روز دیگه میبرم مهد! یکماه دیگه مرخصی زایمانم تموم میشه
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
2810