2777
2789
عنوان

بابام چقدر امروز عصبی شد

819 بازدید | 26 پست

بابای من کم پیش میاد عصبی بشه مامان بزرگم مریض بود خیلیی حالش بد بود گفت بگید کامران بیاد (داداشم که با بابام قهرن )این اومد و مامان بزرگمم دیدشو خواهرمم زده بود تو فازه گریه همش گریه میکرد داداشمم گفت بیاد خونه ماا روحیش درست بشه مامانم نزاشت داداشم بزور بردش بابام اومد عصبی شد که چرا آناهیتا رفته خونه کامران داد و بیداد برای مامانم راه انداخت که گفته بودم هیچکس با کامران نباید صحبت کنه الان رفته خونش اون رفت ما گفتیم الان سکته میکنه ماهم دنبالش رفتیم همچین با داداشم دعوا کرد خواهرم و آورد و گفت هیچکس حق نداره حتی با کامران حرف بزنه دیگه حتی وقتیم بچش بدنیا اومد کسی حق نداره بره پاشو بزاره تو خونش

داداشت چی کار کرده مگه؟ 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

چرا آخه 

مگه دشمنشه 

حتی اگه خودش قهره نباید تو روابط خواهر برادری یا مادر فرزندی دخالت کنه

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
2804
با دوست دخترش حامله شد دختررو عقد کرد الان ۷ ماهشه 

ای بابا کار خفنی هم کرده دیگه، هوای باباتون رو داشته باشید 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بابای من کلا آدمه خوش اخلاقیه اما با این داداشم قضیش فرق میکنه

چی بگم 

انشالله خدا جفتشون رو ب راه راست هدایت کنه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
2805
با دوست دخترش حامله شد دختررو عقد کرد الان ۷ ماهشه 

همه دوس دخت دارن حالا اتفاقی بوده گ افتاده الان زندگیش روبراهه؟زن داداشت دختز خوبیه؟با باباتون حرف بزنید گناه داره داداشه چقد سخته

همه دوس دخت دارن حالا اتفاقی بوده گ افتاده الان زندگیش روبراهه؟زن داداشت دختز خوبیه؟با باباتون حرف ب ...

داداشمو زنش که باهم خوبن خداروشکر   بابام یکدندست میگفت این پسر از وقتی اومد نحسی آورد تو زندگیمون در این حد باهاش بد شده 

2801