2777
2789
عنوان

مسابقه عکس خردادماه

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 218 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها براتون ارزوی موفقیت دارم... منم به همه رای میدم چون همه بچه ها قشنگن . واسه مادرشدنم التماس دعا دارم
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
این پست اولشه sadaf.6آنلاین پست ها : 420عضویت:1391/10/8 0 آموزش نصب دو تا پرده روی یک چوب پرده مثلا پرده و زیر پرده رو با هم به یک چوب پرده نصب کنید به این صورت که گیره های پرده ها رو به صورت یکی در میون تو چوب پرده بندازید به همین راحتی اگه براتون مفید بود به پسرم رای بدید. ممنون بعد هم لینک عکسش رو گذاشته
وای ببخشید پستم رو پاک میکنم فکر کردم چون شما نوشتید به هم رای دادید اینجا آزاده بیشتر خواستم بگم به همه رای دادم .
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
این دور رو نمیتونم حدس بزنم چون خیلی ها تعداد نظرات بالاس خیلی ها تعداد بازدیدها!! ولی کلی میگم از بین ایناس برنده ها ببینیم چقدر درست در میاد البته عکس محمد کیان خودم که تعداد بازدید بالاش واسه اینه که خودم همش بازش میکردم خخخخخ
نوزاد تا سه ماه :خودم و نینیم، مهدیه یا فاطمه جون 4ماه تا یک سال:sadaf.6، زهرا یا بنیتای شیوا یا نیلای پالیذ 1تا سه سال:علیرضای فاطمه،بین زیبی و کیارش حسنا ک کیانا نیلوفری و کیان خودم نمیدونن کدوم خخخخخ سه سال به بالا :شیگولی و آنجلا
الهه جون واسه پیش بینی برنده ها تو همه ی رنج های سنی باهات موافقم فقط 1تا 3 سال علیرضای فاطمه جون و محمد کیان شما به نظرم رای میاره
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚