2777
2789
عنوان

مسابقه عکس خردادماه

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که پرسیدی از خانم تهرانی که بدونیم ملاک سن کنونی بچه اس یا سنی که عکس گرفته شده مثلا ببینیم میشه عکس سن پایین تر بچمون رو بذاریم؟واسه مسابقه های بعدیم خوبه اینو بدونیم چون منم خودم نمیدونم من چون توی تاپیک تولد بچه های اسفندت بودم واسا تولد 3 سالگی طبق اون گفتم که کیانا 3 سالش تموم شده گفتم به خودت بگم که نکنه خدای نکرده حقی ازت ضایع شه به نظر میاد که ملاک سن کنونی بچه باشه نه سنی که عکس گرفته شده اگه چند پست بالاتر رو بخونی مامان نفس نوشته که عکس نوزادی بچشو گذاشته گفتن نمیشه به اون خاطر گفتم که بهت بگم
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
نیلوفری من از لحن نوشته ات اینطور برداشت کردم که از حرف من ناراحت شدی ولی من قصدم این بود که بهت بگم که اگه گروه سنی رو اشتباه وارد کردی اصلاحش کنی تا مثل مورد مسایقه ی قبل نشه و مشکلی پیش نیاد
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
نیلوفری سرش قبل یک نفر بچش بزرگتر بود عکس کوچیکتری از بچه گذاشته بود برنده شد اما بعد خانوم تهرانی حذفش کردن و جایزه ندادن
نمیدونم چرا! خود من تا حالا خیلی از مسابقات تو رده سنی کوچیکتر با عکسهای قبلی پسرم شرکت کردم و برنده شدم و جایزه هم گرفتم. نمیدونم چرا سری قبل خانوم تهرانی حذف کرد پسر شمیلا رو!!
ممنون بابت راهنماییت حسنا جون اما این عکس قدیمی نیست مثل عکس نفس مال چند ماه پیشه چون اسفند ماه کیانا 3 ساله شده مال بهمن ماهه حالا چه فرقی میکنه اگه خانم تهرانی گفت تغییر بدم رده سنی حتما این کارو میکنم اما خیلی از بچه ها عکس چندماه پیش گذاشتن اگه قرار باشه مشکلی پیش بیاد برای همه هست
2810