2777
2789
عنوان

مسابقه عکس خردادماه

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 218 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شمیلا طفلک عکس 11ماهگی پسرش رو گذاشته بود تو چهار ماه تا یک سال بچش تپلی هم بود گفتن عکست مال اون رده سنی نیست آخرم که ثابت کرد مال همون رده سنی بوده گفتن چون الان پسرت زیر یکسالش نیست بهت جایزه نمیدیم جایزه رو دادن به مامان مهربون که نفر بعدی بود به نظر من که ظلم شد در حقش من خودم بوده که عکس کوچیکتری کیان رو گذاشتم و برنده شدم و جایزه هم فرستادن!
سلام. منم اول عکس نوزادی نفس و فرستادم تو رده ی نوزادی. اما تو خصوصی که پرسیدم گفتن عوض کن. منم همون روز یه عکس جدید انداختم تو رده ی واقعیه خودش گراشتم. ولی منم مثل الهه قبلا از نوزادی نفس گذاشته بودم جایزه مم گرفتم. اما این سری پرسیدم گفتن عوض کن. نمیدونم شاید دیگه قبول نمیکنن و باید همون رده سنی که الان بچه هست بذاریم .
نمیدونم. فقط میدونم یه دوره بود نفس شاید دوسال و نیمش بود و من عکس نوزادی گذاشتم برنده هم شدم کسی هم ایرادی نگرفت. اما الان اجازه ندادن. و عکس الانم مال همین دو سه روز پیشه. اما دیگه نمیدونم عکس دو سه ماه پیش و ایراد میگیرن یا نه. دقیقشو از خود خانوم تهرانی بپرس یه وقت خدای نکرده مشکل پیش نیاد برات.
خانما اگه کسی برای اولین بار توی این مسابقات شرکت کنه و بچه اش مثلا 4 سالش باشه و عکس نوزادی گذاشته باشه کی متوجه میشه؟ فقط خانمهایی که مرتب دارن شرکت میکنن و برنده میشن توی چشم هستن نظر شما چیه؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دوستان سلام منم به خاطر همون که اون سری تمام زحمات برنده به حدر رفت اینجا گفتم که خودتون متوجه بشین خانم تهرانی اول تذکر نداده بود بنده خدا یه ماه تلاش کرد واسه برنده شدن تو مسابقه بعد برنده شدنشم که حقش اونجوری شد من خودم بودم خیلی ناراحت میشدم از کار مسئولین باید همون اول منه کاربر اگه اشتباه می کنم بهم بگن شاید تو گروه سنی خودش هم که شرکت میکرد برنده میشد بنده خدا
سلامممممممممممم منم بالاخره اومدم با قناری زردممممممممم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810