2777
2789

سلام عزیزای من. همگی خوب هستید . خواستم اعلام کنم که هنوزم گاهی به تاپیک سر میزنم. و خوشحال میشم از بارداری تک تکتون.  خواستم بازم یادآوری کنم که دکترا به منم میگفتن ققط راه باردارشدنم ای وی اف هست اما به لطف خدا دوتا بارداری طبیعی داشتم..

روزهای خوب خواهند آمد...شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزای من. همگی خوب هستید . خواستم اعلام کنم که هنوزم گاهی به تاپیک سر میزنم. و خوشحال میشم از ...

به من که گفتن تخمک اهدایی

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

بچه ها من فقط میخام طبیعی باردار بشم به امید خداااااااااااااااااااااااااجونمممممممممممممم خودششششششش ...

منم فقط طبیعی حتی ای وی اف ام نه نه نه👍😁🥴نه ب ای وی اف

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

سلام عزیزای من. همگی خوب هستید . خواستم اعلام کنم که هنوزم گاهی به تاپیک سر میزنم. و خوشحال میشم از ...

سلام ساحل جون ممنونم ازت من از تاپیکت هم کلی چیز آموزشی یاد گرفتم هم خیلی امیدوار شدم و باعث شد با ذخیره ۰.۴ تو سن ۳۴ سالگی استرسمو کامل کنترل کنم...

پارسال آزمایش ذخیره داده بودم و دکترا ترسوندنم ولی شرایط اقدام نداشتم .. امسال با اولین اقدام طبیعی باردار شدم، الان هفته ی ششمم تازه تموم شده تو هفته آینده ایشالا میرم برای سونو، برام دعا کنید قلبش تشکیل شده باشه 😍 البته هرچی خدا بخواد منم راضیم

خانوما امید داشته باشید برا همتون آرزوی بهترینها رو دارم

من فقط اووبوست و کوکیوتن میخوردم و هفته ای سه ساعت ورزش میکردم و استرس اصلا نداشتم

سلام ساحل جون خدا بچه ای گلت رو حفظ کنه و سلامتی بهتون بده ..

منم پارسال خرداد  باردارشدم ولی به خاطر تشکیل نشدن قلبش سقط شد الان ۴۳ سالم هست ..

امیدوارم آجیا هرچه زودتر بارداربشید و میشید ..فقط همسری روهم تقویت ویتانین ایی ودی و حتما داشته باشند فولیک و چیزای دیگه ..

خودتون هم همیتطور ..

راستی یه چکاب برای انعقاد خون حتمااااا داشته باشید خدای تکرده خیلیا به مین خاطر سقط میکنند وننیوکنن دکترا هم این آز نمی دن حتنا ببرین بدین ..

دیگه اینکه ماساژ رحم و پیاده روی یا ورزش حتنااااااا داشته باشزکمکم میکنه که هورمونها بهتر بشن برلی بارداری 

برای منم دعا گنید آجیا من سنم بالا رفته ...🌹🌹💖💖💖💖💖💖💖💖

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..