دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه برش کیک شکلاتی برا میان وعده عصر خوردم 203 کالری داشت😮
فک کن من قبلنا در طول روز چند برش میخوردم😑😑😑😑
دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
افرین خیلی ام خوووب توی این ۳ ماه همینطوری پیش برو که نتیجه خوبی بگیری موفق و موید باشی 🌈😊 ...
مرسی عشقم واقعا کالری شماری چش و گوشم وا کرد 😀😀 همین دقت رو میزان کالری ادمو قانع میکنه الان من سیرم ولی به اندازه خوردم😊😊
دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
آخه خیلی سخته بدون نون من خیلی ضعف میکنم وگرسنه میشم ته دلم نمیگیره
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
خواهش میکنم اره این جوری بیشتر به خورد و خوراکمون دقت میکنیم ولی این کیک رو به نظرم دیگه نخور تا ح ...
مرسی بله همین کارو میکنم کلا شیرینی جاتو کم میکنم👌👌👌👌مرسی از توجهت عزیزم