2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515267 بازدید | 68299 پست
نه صدام کردن خانمه نه امضا داره نه عکس میگه یکی این شببیداررو‌تگ‌کنه بینیم مارو عضو کرده یا چی؟؟؟!! ...

😂😂😂😂😂😂 ان الله مع الصابرین... 

احتمالا اطلاعاتش را داده ولی تک‌نشده و‌نتونستی ببینیش...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه صدام کردن خانمه نه امضا داره نه عکس میگه یکی این شببیداررو‌تگ‌کنه بینیم مارو عضو کرده یا چی؟؟؟!! ...

خدا قوت عزیزم😍😍😍

ولی فک کنم خییییلی شلوغ بشه این دوره ها.به نظرم دیگه کافیه الهه باید قفل کنه عضو نگیره😜

الان همه میگن به تو چه؟😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خونه چطور پیاده روی میکردید

آهنگ میذاشتم از در ورودی شروع میکردم تا اتاق خواب 

رفت و برگشت

روی هم از در ورودی تا آخر اتاق خواب 20تا25تا قدم بود

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
😂😂😂😂😂😂 ان الله مع الصابرین...  احتمالا اطلاعاتش را داده ولی تک‌نشده و‌نتونستی ب ...

القوس القوووس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂

الهه توروووخدا بیااا داره میزنه بالای ۱۰۰تا😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2803
خدا قوت عزیزم😍😍😍 ولی فک کنم خییییلی شلوغ بشه این دوره ها.به نظرم دیگه کافیه الهه باید قفل کنه عض ...

دوراز جونت عزیزم😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

25 تا اضافه.وزن دارم

81کیلوهستم

56 کیلوبشم💪

قدم163

@sepiiiiiideh   عزیزم براتون فرستادم🤩

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
2804
القوس القوووس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂 الهه توروووخدا بیااا داره میزنه بالای ۱۰۰تا😂😂😂😂

گلم تا ۱۰۰ بگیر

بیشتر نه... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@sepiiiiiideh‍ سلام سپیده جون ، عزیزم من هم تو گروهت ادد کن ، گلتا ۲۸ سالمه ، قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۸... وزن هدف ۵۵ که میشم ۲۳ کیلو کاهش تو گروه بنفش       امضا و عکس پروفایل هم درست کردم ، مرسی از تاپیک پرانرژی و مفیدتون   

@آسنات99     ایشون سرگروه گروه آبی ان

مرسی گلم.

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
2805
بله والا تا الان 420 خوردم و الانم گرسنمه🤕🤕🤕

خوب تو تاپیک الهه جون نمونه فست گزاشته یه جوری ببند ک کم نیاری😂😂😂❤️❤️

فدات شم عزیزم

خدانکنه خانم♥️♥️

آهنگ میذاشتم از در ورودی شروع میکردم تا اتاق خواب  رفت و برگشت روی هم از در ورودی تا آخر اتاق ...

😂😂😂😂😂😂

اهای دختر چوپون

اهای دختر چوپون 

از این سووووو

به اون سووو

2801