دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره بابا اب خیلی خوبه و مهمه و هیچی جایگیزنش نیست باعث دفع سموم از بدنت میشه فقط اب ولرم بخور نه ...
مرسی عزیزم 😀
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
احتمال ترکیدن هست؟ اخه اونوقت خیلی زیاد میشه بعد عزیرم میشه یه عکس از لیوانت بدی، من با ۲۰ سال سن ه ...
همون لیوان لومینارک
وزن اولیه ۷۴ وزن الان60 وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
احتمال ترکیدن هست؟ اخه اونوقت خیلی زیاد میشه بعد عزیرم میشه یه عکس از لیوانت بدی، من با ۲۰ سال سن ه ...
من کلا دستشویی بیشتر زندگی می کنم تا بقیه جاها
وزن اولیه ۷۴ وزن الان60 وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
@آسنات 99گروه سبز لطفا منم عضو کنید وزن فعلی 61،قد152وزن هدف 55
تگ نشده گلم باید آبی باشه اسم سرگروه تا تگ بشه