گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام ببخشید که من جواب میدم آب با دمنوش و چای جداست یعنی آب 8 تا 12 لیوان دمنوش و چای هم شامل او ...
مرسی جواب دادی
عزیزم مطمئنی؟
اینطوری که میترکیم😅 من پنج لیوان دم نوش دارم
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
بعد عزیرم میشه یه عکس از لیوانت بدی، من با ۲۰ سال سن هنوز نفهمیدم یک لیوان آب منظور لیوان چه اندازه ایه😅
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐