2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515268 بازدید | 68299 پست
گروه بنفش کسی هست رقابت کنیم

من هستم ولی ماشاالله شما لاغری من خیلی چاقم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرما یا انجیر بخور چای دارچین عسلی هم خوبه👍 روزای اول رژیم یخورده سخته یهفته تحمل کنی خوب میشه😂

سلام عزیزم منو ثبت نام کردی؟؟؟؟

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱
2803
سلام ببخشید که من جواب میدم آب با دمنوش و چای جداست یعنی آب 8 تا 12 لیوان دمنوش و چای هم شامل او ...

مرسی جواب دادی

عزیزم مطمئنی؟

اینطوری که میترکیم😅 من پنج لیوان دم نوش دارم 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

@sepiiiiiideh    

سلام عزیزم 

وزن فعلی  95 

قد 165

وزن هدف 70

ممنون میشم من رو در لیست گروه تون وارد کنید 🌷🌷😘

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
2804
@آسنات99     سلام‌عزیزم‌نصیبه‌هستم وزن‌اولیه‌۵۸ وزن‌هدف۵۰ قد۱۶۵‌ شرمنده‌منم‌ع ...

سلام خوشگلم دشمنت شرمنده باشه خوش آمدی 😘😍توضیحات ۲صفحه اول روبخون فرداشروع کن موفق باشی💪💪🌼

2805
من به غیر چای و دمنوش ۱۲_۱۸ لیوان آب می خورم

احتمال ترکیدن هست؟ اخه اونوقت خیلی زیاد میشه

بعد عزیرم میشه یه عکس از لیوانت بدی، من با ۲۰ سال سن هنوز نفهمیدم یک لیوان آب منظور لیوان چه اندازه ایه😅

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
2801