2777
2789

انگار جهاد دانشگاهی داره دوره هاشو کسی میدونه به ‌کار میاد برای درامد یا نه.؟مثل این سایتایی که تبلیغ میذارن اول صفحه اوناس یا فرق داره؟چه جوریه دوره هاش

خیلی کاربردی و پولسازه

منتها تجربی باید کار کنید

دوره هاشو ببینید و بعد خودتون اقدام کنید

کمی در مورد وبسایت و کدنویسی و اینها باید قبلش مطالعه کنید

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
خیلی کاربردی و پولسازه منتها تجربی باید کار کنید دوره هاشو ببینید و بعد خودتون اقدام کنید کمی در ...

یعنی چی تجربی کار کنم؟کارش به چه شکله؟کد نویسی بلد نیستم اخه.رشتم سخت افزار بوده اما فقط یه مدرک دادن دستم😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی تجربی کار کنم؟کارش به چه شکله؟کد نویسی بلد نیستم اخه.رشتم سخت افزار بوده اما فقط یه مدرک داد ...

دیجیتال مارکتینگ یک علم تجربیه و با ققط کلاس رفتن ننیشه یاد گرفت

اصولشو اگر زرنگ باشید میتونید تو گوگل و اینستا بدست بیارید

اگر کامپیوتر خوندین لازم نیست کلاس برین

با مطالعه میتونید موفق شید توش

دیجیتال مارکتینگ یک علم تجربیه و با ققط کلاس رفتن ننیشه یاد گرفت اصولشو اگر زرنگ باشید میتونید تو گ ...

مبشه بگید شاخه هاش چیه یعنی چه کاری میشه باهاش انجام داد برنامه نویسیش سخته

مبشه بگید شاخه هاش چیه یعنی چه کاری میشه باهاش انجام داد برنامه نویسیش سخته

هر گونه بازاریابی توسط دنیای دیجیتال مثل اس ام اس سایت اپ ایمیل و .... بهش دیجیتال مارکتینگ میگن

هر گونه بازاریابی توسط دنیای دیجیتال مثل اس ام اس سایت اپ ایمیل و .... بهش دیجیتال مارکتینگ میگن

یعنی باید چیزی رو به فروش برسونی؟من منظورم اینه مثلا یه سایتی میزنن اولش تبلیغ میاد بالا اونا مگه کد نویسی اینا نیست مثل طراحی سایت.؟اینجور که شما میگی باید محصول بفروشی

یعنی باید چیزی رو به فروش برسونی؟من منظورم اینه مثلا یه سایتی میزنن اولش تبلیغ میاد بالا اونا مگه کد ...

دیجیتال مارکتینگ علم بازاریابی در فضای دیجیتال هست

یا میتونی برای خودت محصولی تبلیغ کنی و یا از طریق مشاوره به کسب و کارها در زمینه بازاریابی درامد کسب کنی

یک علمه که به سرعت فروش و برندینگ کمک میکنه

یعنی باید چیزی رو به فروش برسونی؟من منظورم اینه مثلا یه سایتی میزنن اولش تبلیغ میاد بالا اونا مگه کد ...

مثل کد نویسی میتونی یا برای خودت سایت بزنی و کار کنی و یا برای دیگران طراحی سایت کنی

اونم همینه

مثل کد نویسی میتونی یا برای خودت سایت بزنی و کار کنی و یا برای دیگران طراحی سایت کنی اونم همینه

خوب من بخام شروع کنم از کجا باید استارت بزنم چیز زیادی از کامپیوتر بلد نیستم.کلاسای جهادم گمونم گرونه.شما میتونی کمک کنی

خوب من بخام شروع کنم از کجا باید استارت بزنم چیز زیادی از کامپیوتر بلد نیستم.کلاسای جهادم گمونم گرون ...

اگر تصمیم جدی رو این زمینه دارید باید روزی ۴ ساعت روش وقت بزارید و مطالعه کنید