2777
2789

تا حالا از تست استفاده نکردم. الان خواستم روبالشتی ها رو بندازم چون به رنگشون حساسم گفتم بپرسم قبلش ببینم از مایع ها هست که رنگ لباس رو میبره یا نه؟

چون یه مدت پودر پرسیل داشتم انقدر آنزیم داشت که رنگ لباس هم میبرد.

کسی تجربه داره بگه لطفا

یه زمانی خوش میگذشت اما الان خوشم ک میگذره😔

من پودرشو دارم خیلی عالیه 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من تو شرکت پارس حیات ترکیه ای ها میشه اونجا به ما همچه دستمال میدن هم مواد شوینده

مارک مواد شونده شون تست عه

عالیه بخدا 

خیلی تمیز میکنه

تا دندان دارید لبخند بزنید  
ببخشید خوب حل میشه؟ واسه شما بین لاستیک نمیمونه حالت خاکستری رنگ بشه؟  

نه

Q خیلی خوب و خوشبوئه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بیشتر ببینید
والا من بوی خاصی روی لباس حس نکردم برعکس پرسیل، فقط وقتی لاستیک دور رو خشک کردم کلی پودر داخلش بود ق ...

برای لباسای تعمیرگاه داداشم استفاده کردم کلا بوی لباسشو برد خیلی خوب روغن و لکه شو برد مشکلی نداشت و بوی خوبیم داره

اینکه توی ماشینت می مونه مشکل از ماشینه جتما زنگ بزن نمایندگی 

بیشتر ببینید