2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مگه میشه😂😂😂

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
میشه اعتماد کرد به تلگرام والا به تلگرام اعتماد ندارم سایت همسریابی رو نمیدونم چجوریه

وقتی دنبال دوست پسری نه ازدواج دیگ حرف از اعتماد نزن عزیز جان

کسی ک قصدش ازدواج باشه میره خواستگاری دختر

ولی خب شانسیه در کل

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

وقتی دنبال دوست پسری نه ازدواج دیگ حرف از اعتماد نزن عزیز جان کسی ک قصدش ازدواج باشه میره خواستگاری ...

والا دوست پسر به درد آدم نمیخوره که واسه ازدواج توی این دوره زمونه کدوم دوست دختر و دوست پسری باهم ازدواج کردن 

والا دوست پسر به درد آدم نمیخوره که واسه ازدواج توی این دوره زمونه کدوم دوست دختر و دوست پسری باهم ا ...

تو عنوان گفتی دوست پسر برای همون گفتم 

ولی در کل مجازی سخته بهتره بری سرکار تو اجتماع باشی 

سایتای همسریابی هستن ک خب اعتماد سخته

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد