2777
2789
عنوان

پسرم ۵ ماهشه ولی هنوز نفخ داره

202 بازدید | 11 پست

سلام اکثرا گفته بودن دل درد بچه تا ۴ ماهگی نهایت خوب میشه ولی پسرم هنوزم برای دفع به خودش میپیچه، من به هیچ وجه غذای نفاخ نمیخورم نمیدونم چرا این خوب نمیشه😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوووف نگو که داغونم

نی نیم ی ماهشه نفخ داره دلپیچه داره

سه روزم هست دفع نداشته طفلی.دوتا دکترم نشون دادم هر دو میگن طبیعیه..خو بچه داره زجر میکشه کجاش طبیعیه

با روغن زیتونم چرب کردم باز دفع نداره.دکتر میگه بدنش داره مواد مغذی رو کاملا جذب میکنه جای نگرانی نداره😐😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

پوووف نگو که داغونم نی نیم ی ماهشه نفخ داره دلپیچه داره سه روزم هست دفع نداشته طفلی.دوتا دکترم نشو ...

من خودم یه پا دکتر اطفال شدم، بهش بی بی کر بده روزی ۵ قطره ، فقط چند روز ادامه بده بعد میبینی که شکمش شل میشه

هر روز داره یبوست نیست اصلا، مدفوعشم شله، ولی خیلی هوا میخوره تو شیر خوردن، تو روزم زیاد گریه میکنه ...

سینتو تا انتها بزار دهنش .آروغشو کامل بگیر . بعضیا نفخ دارن من خودم ۳۰ سالمه همش نفخ دارم . یه قاشق نّات حل شده تو اب بعد هر شیر بده

پوووف نگو که داغونم نی نیم ی ماهشه نفخ داره دلپیچه داره سه روزم هست دفع نداشته طفلی.دوتا دکترم نشو ...

ترنجبین برای یبوست خیلی خوبه

تو گوگل هم سرچ کن نوشته برای دلدرد بچه خوبه

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻