2777
2789

این کلیپا هستن ک صداگذاری میکنن مثلا دخترع داره صداگذاری میکنه پسره داره چیزای تیکه دار میگه.اون دیکلمه هارو چی بنویسم گوگل بیاره برام؟میخام منم فیلم دذس کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشدکه.استوری نیس پست میزارن

حالا صب کن اره میدونم پسته یه دو سه روز هر چی میبینی لایک کن پرر میشه ذره بینت

من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار                                بوسیدمش برنامه عوض  شد😓😂😂😂
اون ذره بینه کجاس؟من تازه نصبیدم سردرنمیارم

اون پایین صفه یه کادره روش یه خونه یه ذره بینه یه +قلب یه دایره اون ذره بینرو بزن

من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار                                بوسیدمش برنامه عوض  شد😓😂😂😂
خب زدم.ازکجا بدونم پر شده؟

عزیزم هی از اون کلیپایی که دوس داری ببین لایک کن هر روز بیشتر بیشتر واست میاد

نمیدونم عزیزم ولاه زیادنگامیکنم.میخام خود بسازم ازاون دیکلمه ها

اهااان باید برنامه بگیری از گوگل پلی 

بی زحمت اینستا دارا پیج کاری منم فالو کنن واسه کیکه

ممنونم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

لایکی نصب کن😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂