2777
2789
عنوان

کسی تاحالانامه به فرشتگان مقرب خدانوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 49 پست
اصلاااا و ابداااا ی بار نوشتم ب غلطططط کردن افتادم  و هنوزم ک هنوزه دارم تاوانش پس میدم

چرا؟چی شد

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نوشتم اب از اب تکون نخورد . عزیزم اینا چرته همین مفاتیح بگیر دستت ی دعا بخون مطمعن باش ی تاثیری د ...

والاااا

تا خدا نخواد هیچی نمیشع

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
یکم ازش،بگوبقیه هم الگوبگیرن ممنونم،ازتجربیاتت بگوواسمون💚💚

انجام ندادم عزیزم من یکی واسم تعریف میکرد نتیجه دیده بود تا ۱۵ روز نامه نوشته بوده بعد سوزنده انگار ب حاجتش رسیده بود ولی کلا اصولش تو کتاب از دولت عشقه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
2803
چرااااخب بیشترتوضیح بده لطفاخواسته خودت بوده حتما،،وبدنوشتی،بایددرست بنویسی گلم

من در مورد دخترم نوشتم 

خیلیم ب حساب کارکرده و معتقد بودم

اما دیگه ببخشیدا غللط کنم 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
الان نوشتم هنوزنمیدونک

بایدزمان الهیش برسه وخیرباشه تونامت ومکان موردنظرهم مهمه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
2804
شنیدم باید ی سری ذکرا رو بگی صداشون بزنی🙄

😳😳کی گفته حرف دلتوبه خواست خدابه فرشته هامیگی 

چرا؟چی شد

من نوشتم درس دخترم خیلی خوب بشه

عاقل و باهوش بشه

تو مدرسه همه دوسش داشته باشن

و همه چی بر عکس شد

الان درسش معمولی هس

خیلی باهوش نیس

تو مدرسه هم هرروز باددوستاش بحث داشت

ولی توقران اومده ن والقلم قسم به قلم وبه هرچیزی که با ان مینویسن پس نوشتن موثره

نوشتن اره شاید موثر باشه

ولی فرشتگان نه اصلا

جایگاه ما از فرشتگان بالاتر هست

یا حداقل من مخالفم

2805
😳😳کی گفته حرف دلتوبه خواست خدابه فرشته هامیگی 

نمیدونم والا تو یکی از تاپیکا یه کاربر گفته بود 😶

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
من نوشتم درس دخترم خیلی خوب بشه عاقل و باهوش بشه تو مدرسه همه دوسش داشته باشن و همه چی بر عکس شد ...

🙆🤦

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
لطفابه من هم بگو چه طوری چه شرایطی

عزیزم همون خواسته هاتوالبته باذکرنام خدا دراول نامه مینویسی به فرشته های نگهبانت چون هرانسانی فرشته داره اینوهمه میدونیم وازشون فقط بازددرخواستدخیربخایی که نفرین نباشه توهین،نباشه،وبه ضررکسی هم نباشه،وخواستتوباکمال ارامش وایمان وباوربنویسی وازفرشتگان خدابخایی درزمان ومکان مناسب الهی(توجه کن)زمان الهی نه زمانیکه توبخایی چون شایدبه صرفه نباشه وبرعکس بدبشه واست،برات اتفاق بیافته

2801