2777
2789
عنوان

***راهنمای ثبت نام در نی نی سایت***

| مشاهده متن کامل بحث + 100313 بازدید | 265 پست
سلام نینی یار عزیز دوستم داشت ثبت نام میکرد کد تایید برا شماره تلفنش نیومد اونم خارج شد نیم ساعت دیگه کد رفته براش الان نمیدونه دوباره از کجا باید بیاد اطلاعات قبلی رو تکمیل کنه وقتی هم دوباره ثبت نام رو میزنه پیام میاد مشخصات وجود داره. الان چیکار کنیم؟چجوری ثبت نام رو تکمیل کنیم؟
بزودی در زندگیم تغییرات بزرگی به وجود میاد... میدونم... خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مشکل دوست منم مثل نازلی دوستم ثبت نام کرده و ایمیلش تایید شده ولی وقتی میخواد وارد بشه میزنه کاربری شما تایید نشده زمان ثبت نام اون کد به موبایلش دیر ارسال شد و از صفحه ای که باید کدو ارسال میکرد خارج شده بود حالا باید چکار کنه؟؟؟؟؟ ایمیلش اینه: bolorebaran@yahoo.com این کد ارسال شد موبایلش برا تایید هویت:149758 توروخدا درستش کن دیگه ایمیل دیگه ای نداره تا دوباره ثبت نام کنه
مـــــن ذره ای از خالــــــــــــق هستم ،اگر ضــــــرورتی بر وجود من نبود ، او هرگز مـــــــرا خلـــــــــق نمیکرد و من هرگز اینجــــــــــا نبودم .
خیلی بده این روش ها ی ثبت نامی شما . دوست منم چند بار تا حالا ایمیل درست کرده و لی موفق نشده . هر بار می که کاربری شما تایید نشده! لااقل زمان بذارید این کاربری های غیر فعال رو حذف کنید همه که چند تا موبایل ندارن که اگه مشکل پیش اومد شماره های دیگه رو استفاده کنن
تو این دنیا،راحت ترین کار اینه که آدم افسرده ن غمگین باشه و سخت ترین کار شاد زندگی کردنه! تو اهل کارای سختی یا راحت دوست من؟
سلام خسته نباشید دوستم مرحله اول و تایید لینک جیمیلشو انجام داد ولی مرحله دوم تایید همراه مینویسه اعتبار کافی نیست و پنجره بسته شد و دیگه نمیدونیم از کجا باید ادامه بدیم و همراهش تایید شه ممنون میشم راهنایی کنید
مشهد و تهران کرج..تاتوی ابرو به صورت هاشور.خط و رژ دایم..طراحی سه بعدی بدن 09129362790 2 ماه یکبار 20 روز تهرانم.http://tatoonh.mihanblog.com

از 10 تا 20 اسفند تهرانم خط 09367486991 به لاین و وایبر متصله
با سلام خسته نباشید من خواهرم ثبت نام کرد تو نی نی سایت اما هر چقدر میخواد وارد بشه میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است. در صورتی که ثبت نام رو تائید کرد/ میشه کمکم کنید مرسی
خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
با سلام خسته نباشید من خواهرم ثبت نام کرد تو نی نی سایت اما هر چقدر میخواد وارد بشه میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است. در صورتی که ثبت نام رو تائید کرد/ میشه کمکم کنید مرسی
خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
نی نی یار عزیز، دوستم داره تو سایت ثبت نام میکنه... ایمیل تایید رو کلیک کرده و کد تایید هم به موبایلش اس اومده.... ولی الان نمیدونه اون کد رو کجا وارد کنه و اینکه صفحه اول هم که نام کاربری و پسورد میزنه پیغام میده که نام کاربری شما تایید نشده... الان کمک میکنید برای ثبت نام؟
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
2810