2777
2789
عنوان

خانم ها یه سوال مهم

136 بازدید | 7 پست

اگه خانمی دائم برای پسرش شربت بفرسته چه برداشتی دارین . یعنی ۴ فصل.. فقط و فقط شربت. در حالیکه واسه بقیه پسرها و عروسا انواع سبزی گوشت .... 

لازم بذکر که قطع رابطه بودن چند سال. از عروس اصلا خوشش نمیاد و تازه چند ساله فقط با پسر ارتباط داره. ومحل زندگیشون چند ساعتی باهم فاصله داره.

مثلا شربت معمولی با تخم شربتی بده کسیکه ازونجا میاد بیاره. اونم بعد از چندین ماه که پسرش رو ندیده. واسش شربت بفرسته 🤔🤔

کلا نظرتون چیه؟ لطفا بدون توهین جواب بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

سلام شما از این محلول سر که تو تاپیک کم پشتی مو گفتن استفاده کردین (همین روغن نارگیل و زیتون و حنا)اثر داشت ؟

اثرش موقت بود یا الان هم خوب مونده موهاتون

یا کسی سراغ ندارین خوب شده باشه و اثرش هم مونده باشه

ببخشید مزاحم شدم 

سلام شما از این محلول سر که تو تاپیک کم پشتی مو گفتن استفاده کردین (همین روغن نارگیل و زیتون و حنا)ا ...

سلام. هیچ اثری نداشت.حتی بدتر بود یسری ادعا کردن خوب بوده. نمیدونم ازونا بپرس 

2804